Facebook Pixel «Ζητείται τρελός για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
| 2011-06-14 22:29:00

«Ζητείται τρελός για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

«Ζητείται τρελός για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Ο Φίλιππος Συρίγος δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την προσπάθεια που γίνεται από την οικογένεια Γιαννακόπουλου για ανεύρεση επενδυτή για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς όπως τόνισε μόνο ένας… τρελός θα έδινε 25 εκατ. ευρώ τον χρόνο χωρίς να παίρνει τίποτα…

«Επί της ουσίας ζητείται κάποιος τρελός». Με αυτά τα λόγια ο Φίλιππος Συρίγος σχολίασε στην εκπομπή NovasportsΝewsτα σενάρια που θέλουν την οικογένεια Γιαννακόπουλου να βρίσκεται σε επαφές με Αμερικάνους επιχειρηματίες για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Πράγματι έχουν γίνει αυτές οι επαφές. Στις ΗΠΑ όμως θα βρεις ανθρώπους, οι οποίοι θα επενδύσουν λεφτά. Το ελληνικό μπάσκετ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Θεωρώ απίθανο να βρεθεί στην Αμερική επενδυτής που θα έρθει εδώ και θα δαπανά κάθε χρόνο 25 εκατομμύρια ευρώ και δεν θα παίρνει πίσω τίποτα. Επί της ουσίας ζητείται κάποιος τρελός. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Νίκου Λινάρδου που ήταν καλεσμένος στο Studioτης NOVA. «Όπως είπε και ο Φίλιππος το να δώσεις χωρίς να πάρεις είναι δύσκολο. Ισως μπορεί να βρεθεί μια βοήθεια. Νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια επιτυχιών αυτής της οικογένειας, μπορεί να έρθει η ώρα για το τέλος. Πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας αυτό. Όμως όντως πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα είναι τρελός»!

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags