Facebook Pixel «Μεταγραφή του αιώνα ή… Φραγκο-Kill Bill»;
| 2011-01-12 14:15:00

«Μεταγραφή του αιώνα ή… Φραγκο-Kill Bill»;

«Μεταγραφή του αιώνα ή… Φραγκο-Kill Bill»;

Ήταν 11 Ιουλίου όταν ο Σπανούλης έπαιρνε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και ο sportdog θυμάται πώς από τα πρωτοσέλιδα της επομένης ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό ματς.

Όταν ο V-Span το περασμένο καλοκαίρι αποφάσιζε να βάλει την υπογραφή του στο 3ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα του αποφέρει περισσότερα από 7 εκ. ευρώ, σίγουρα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού ότι ακριβώς εκείνη τη στιγμή που υπέγραφε, δημιουργούσε ...αιώνιους εχθρούς: τους οπαδούς της προηγούμενης ομάδας του, του Παναθηναϊκού, όπου δημιούργησε το όνομά του και πήρε τίτλους τα προηγούμενα χρόνια.

Απόψε, ο διεθνής γκαρντ θα κληθεί να τους "αντιμετωπίσει", καθώς επιστρέφει για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος, με τη φανέλα του αιώνιου αντιπάλου, άρα και ως ...κόκκινο πανί! Το σίγουρο είναι πως το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα είναι γεμάτο, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί από μέρες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι οπαδοί των Πρωταθλητών τού ετοιμάζουν μια κάθε άλλο παρά αποθεωτική υποδοχή.

Εσείς θυμηθείτε πώς φτάσαμε ως εδώ με αφετηρία εκείνη, την πρώτη μέρα...

Συγκεκριμένα, όταν ο Σπανούλης έπιασε λιμάνι οι εφημερίδες προσκείμενες στον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για «μεταγραφή του αιώνα» στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ ο «Γαύρος», αλλά και η «SportDay» είχε παραποιήσει ένα άλλοτε ποδοσφαιρικό σύνθημα για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου για τον Σπανούλη («είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα»).

Από την άλλη, οι εφημερίδες προσκείμενες στον Παναθηναϊκό χαρακτήριζαν τον Σπανούλη… «Φραγκο-Kill Bill» και «Ιούδα» σημειώνοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ Διαμαντίδης. Η εφημερίδα «Derby» έγραφε, μάλιστα, με δεικτικό τρόπο ότι: «Αποφάσισε ο Σπανούλης, ότι δεν θέλει να ξαναπάρει πρωτάθλημα!» σημειώνοντας ότι ο παίκτης πήρε το δρόμο του… Αντωνάκη.

Πάμε να δούμε τα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags