Facebook Pixel Αυτόν τον Έλληνα άσο "έκοψε" ο Παναθηναϊκός!
| 2016-09-09 19:55:00

Αυτόν τον Έλληνα άσο "έκοψε" ο Παναθηναϊκός!

Αυτόν τον Έλληνα άσο "έκοψε" ο Παναθηναϊκός!

Οι Πράσινοι ενδιαφέρονταν για Έλληνα παίκτη, αλλά τελικά αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτησή του...

Την αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφερόταν για την απόκτησή του το φετινό καλοκαίρι έκανε ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν μίλησε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και τόνισε πως οι Πράσινοι αποφάσισαν τελικά να μην τον εντάξουν στο δυναμικό τους επειδή  άλλαξαν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ο διεθνής σέντερ μίλησε επίσης για τον λόγο που επέλεξε την ρωσική ομάδα αντί της παραμονής στη Ζαλγκίρις, ενώ εξέφρασε την άποψή του για τον Φώτη Κατσικάρη με τον οποίο θα συνεργαστεί τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα:

Για τον Παναθηναϊκό, τη Ζαλγκίρις και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν: «Στην αρχή, υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για μένα, ωστόσο μετά άλλαξαν τα σχέδια της ομάδας και έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή μου. Επίσης, είχα και την επιλογή να παραμείνω στη Ζαλγκίρις. Στη συνέχεια ήρθε μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου, η Λοκομοτίβ. Για να είμαι ειλικρινής, μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου είχε και ο προπονητής, Φώτης Κατσικάρης»

Για τον Φώτη Κατσικάρη: «Εκτός από τις ικανότητές του ως προπονητής, ο Φώτης Κατσικάρης είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει, όταν δουλεύει μαζί του. Αυτό είναι αλήθεια και μου αρέσει».

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2011: «Αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της ζωής μου. Τότε, κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα, αλλά και τους τίτλους στην Ελλάδα. Φυσικά και πέρασα από ομάδες που είχα μεγαλύτερο ρόλο, αλλά βάσει τίτλων και πορείας, καμία από τις άλλες σεζόν δεν την πλησίασε καν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags