Facebook Pixel Η πιθανή τιμωρία του Παπανικολάου και το τέλος του Σφαιρόπουλου
| 2017-10-09 23:16:00

Δεν σκέφτηκε ούτε τον... αδερφό του ο Σφαιρόπουλος - Καυτό παρασκήνιο για την τιμωρία Παπανικολάου!

Sportdog Team
Δεν σκέφτηκε ούτε τον... αδερφό του ο Σφαιρόπουλος - Καυτό παρασκήνιο για την τιμωρία Παπανικολάου!

Γιατί είναι πιεσμένος ο κόουτς του Ολυμπιακού και τι… φοβάται;

Η κίνηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου να στείλει στα αποδυτήρια τον Κώστα Παπανικολάου μάλλον δεν παραξένεψε κανέναν. Είναι γνωστό ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας με τα παραδείγματα να είναι αρκετά.

Η περίπτωση του Κεμ Μπιρτς είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές (διαβάστε τι είχε συμβεί ΕΔΩ), ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν στη σχετική λίστα ο Γιάννης Αθηναίου, ο Πάτρικ Γιάνγκ, ο ο Ερικ Γκριν, αλλά και ο Δημήτρης Αγραβάνης!

Το ότι ο Σφαιρόπουλος δεν χαμπαριάζει σε τέτοια θέματα φαίνεται και από το ότι ο αδερφός του, Γιώργος, είναι εκείνος, που εκπροσωπεί τον Παπανικολάου. Κάποιος άλλος στην θέση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι πιθανόν να λάμβανε υπόψη του αυτό το γεγονός. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ωστόσο, είναι κάθετος και το έδειξε για μία ακόμη φορά αυτό, ακόμα και σε ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν ο Παπανικολάου θα τιμωρηθεί με κάποιο πρόστιμο ή κάποια άλλη τιμωρία, αν και πιθανότατα θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα.

Πάντως, γενικά ο Σφαιρόπουλος είναι πιεσμένος, αφού προέρχεται από μία χρονιά, που ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς κούπα, και ξέρει άριστα ότι δεύτερη τέτοια σεζόν, θα σημάνει και το τέλος του από την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags