Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβουν τα αίματα με Παππά - Γιαννακόπουλο - Ο... αψυχολόγητος και το post-φωτιά!
| 2017-10-30 15:59:00

Ανάβουν τα αίματα με Παππά - Γιαννακόπουλο - Ο... αψυχολόγητος και το post-φωτιά!

Sportdog Team
Ανάβουν τα αίματα με Παππά - Γιαννακόπουλο - Ο... αψυχολόγητος και το post-φωτιά!

Ποιο θα είναι το επόμενο «χτύπημα»; 

Την άμεση παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα θα ζητήσει ο ΠΣΑΤ για τα όσα είπαν και έκαναν κατά δημοσιογράφων, τόσο ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, όσο και το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παππάς ήδη σχολίασε σχετικά, αναρτώντας ένα στόρι με τον Γιάννη Μπέζο να τραγουδά το «γεια σου κυρ εισαγγελέα».

Το θέμα είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα. Και νωρίτερα γράψαμε ότι ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι αψυχολόγητος και ανά πάσα στιγμή μπορεί να «ξαναχτυπήσει».

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιαννακόπουλο, ο οποίος δεν είναι υπέρ του Παππά μόνο και μόνο επειδή είναι παίκτης της ομάδας του. Εχει και αυτός τα παράπονά του από τους δημοσιογράφους, αν δεν είχε άλλωστε, δεν θα έκανε και σχετικές αναρτήσεις, όπου έκανε λόγο για ΑΡΔ.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις πρόσφατες αναρτήσεις του, που έχουν να κάνουν με την υπόθεση του Παππά. Το είχε κάνει και παλιότερα. Από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτό, που είχε γράψει γύρω στα τέλη Μαϊου:

«Γαύροι, ορφανά του Πατέρα, σουβλατζήδες, ΑΡΔ, βολεμένοι, οπαδοπαραγόντες κλπ μαζευτείτε όλοι μαζί, πάρτε φόρα και ελάτε με την όπισθεν» ήταν το τότε μήνυμα-φωτιά του ουσιαστικά προέδρου του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με το οποίο εκτός των άλλων δείχνει ότι η γνώμη του για τους εκπροσώπους του Τύπου μάλλον δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Το αντιθετο θα λέγαμε....
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags