Facebook Pixel Κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό να χάσει τον Καλάθη λόγω του ΝΒΑ!
| 2017-12-06 22:05:00

Mεγάλος εχθρός απειλεί τον ΠΑΟ: Αυτός πάει να αρπάξει τον Καλάθη από τον Γιαννακόπουλο!

Sportdog Team
Mεγάλος εχθρός απειλεί τον ΠΑΟ: Αυτός πάει να αρπάξει τον Καλάθη από τον Γιαννακόπουλο!

Τι συμβαίνει με τον μάνατζέρ του και ο μεγάλος... κίνδυνος.

Πριν από μερικές μέρες γράψαμε για τους Ελληνες παίκτες, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και αναμένεται να γίνει πάταγος. Υπάρχει, όμως, και ένας Ελληνοαμερικάνος, ο οποίος είναι στο ίδιο καθεστώς. 

Ο Νικ Καλάθης μένει κι αυτός ελεύθερος με την αγωνία στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού να είναι μεγάλη. Ο ομογενής γκαρντ άκουσε πολλά, κυρίως πέρυσι, σε ένα διάστημα, που έκανε κακές εμφανίσεις. Η δυσφορία αυτή, όμως, εξαφανίστηκε, όταν ο Καλάθης άρχισε να παίζει πολύ καλά και κυρίως όταν κατακτήθηκε το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στα 28 του χρόνια ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ βρίσκεται στα καλύτερά του και ποτέ δεν του έχει φύγει από το μυαλό το όνειρο της επιστροφής στο ΝΒΑ. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό και όχι κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Καλάθης πλέον είναι για το «τριφύλλι» σχεδόν ό,τι ήταν παλιότερα ο Διαμαντίδης (μιλάμε κυρίως για ρόλο και επιρροή στην ομάδα και όχι για αξία) και επομένως καταλαβαίνει κανείς τι ζημιά θα είναι αν χαθεί. Και βέβαια μιλάμε για Ελληνα παίκτη, κάτι, που είναι είδος προς εξαφάνιση τα τελευταία χρόνια.

Ατζέντης του Νικ Καλάθη είναι πλέον και ο αδερφός του Πατ, ο οποίος σταμάτησε το μπάσκετ και ανέλαβε συνεργάτης του Παναγιώτη Καπάζογλου, ο οποίος είναι ο βασικός μάνατζερ του Νικ εδώ και μερικά χρόνια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει ότι κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας του. Το ίδιο θα κάνει και πάλι για τον Καλάθη, μόνο, που αν μπει στη μέση το ΝΒΑ δεν θα είναι εύκολο να το αντιμετωπίσει. Είπαμε άλλωστε ότι αυτός θα είναι ο μεγάλος εχθρός του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags