Facebook Pixel Βλέπουν Λάνγκφορντ αντί Ρόμπερτς στον Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-01-19 15:12:00

Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Τι κάνουν με κόουτς, ποιον διώχνουν και η... βόμβα της χρονιάς!

Sportdog Team
Έτσι το γυρίζουν οι Αγγελόπουλοι - Τι κάνουν με κόουτς, ποιον διώχνουν και η... βόμβα της χρονιάς!

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες, έρχονται σημαντικές εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός περνάει δύσκολες ώρες και σήμερα θα φανούν πολλά, οπότε και θα γίνει, όπως σας αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ραντεβού ανάμεσα στους Αγγελόπουλους και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο τελευταίος δεν κινδυνεύει, αφού εκτός των άλλων τα αφεντικά της ΚΑΕ δεν αλλάζουν προπονητή τόσο εύκολα.

Κινδυνεύουν, όμως, κάποιοι ξένοι και δη ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες, που υπήρχαν, όταν το καλοκαίρι πήγε στον Πειραιά, μετά από πέντε καλά χρόνια στο ΝΒΑ.

Ηδη μάλιστα κυκλοφόρησε και το πρώτο όνομα και είναι αυτό του μεγάλου σκόρερ των ευρωπαϊκών γηπέδων, Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κίνας (Shenzhen Leopards ), όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. Ο Λάνγκφορντ επέστρεψε στις ΗΠΑ, αλλά είναι έτοιμος να ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Εχει δύο προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας, αλλά δεν τον ικανοποιούν.

Γενικά, η αγορά είναι «στενή» και ο Ολυμπιακός αν θα ψάξει για αντικαταστάτη του Ρόμπερτς, θα πρέπει να περιμένει να τελειώσει και η ρέγκιουλαρ σίζον της Κίνας. Από όπου αρκετοί παίκτες θα φύγουν, οι παίκτες, δηλαδή, που οι ομάδες τους δεν θα προκριθούν στα πλέι-οφ.

Η κανονική περίοδος του κινέζικου πρωταθλήματος ολοκληρώνεται λίγο πριν από τα μέσα του Φλεβάρη. Η τελευταία προθεσμία για τις ομάδες της Ευρωλίγκας να πάρουν παίκτη είναι στις 28 του Φλεβάρη. Και πλέον δεν μπορούν να πάρουν παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, αφού η σχετική προθεσμία έχει λήξει.

Στο ΝΒΑ δεν θα έχει νόημα να δει ο Ολυμπιακός, αφού θα θέλει παίκτη, που να μπορέσει να προσαρμοστεί άμεσα. Εκτός αν γίνει το τρομερό «μπαμ» με τον Μάικ Τζέιμς, που είναι πλέον στους Πέλικανς, αλλά κάπου μέσα στον Φλεβάρη είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι η «βόμβα» της χρονιάς... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags