Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος Πασκουάλ με αυτό που έπαθε, «διαλυμένα» τα 4 «βιολιά» - Τι τρέχει με παικταρά του Λαυρίου
| 2018-01-22 21:45:00

Τρελαμένος Πασκουάλ με αυτό που έπαθε, «διαλυμένα» τα 4 «βιολιά» - Τι τρέχει με παικταρά του Λαυρίου

του Pick n' Scroll
Τρελαμένος Πασκουάλ με αυτό που έπαθε, «διαλυμένα» τα 4 «βιολιά» - Τι τρέχει με παικταρά του Λαυρίου

Ο ΠΑΟ πήρε το ματς της χρονιάς αλλά...

Το παιχνίδι της χρονιάς έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το Λαύριο. Ο κόσμος χάρηκε το καλύτερο ματς που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, με τους «πράσινους» να είναι ικανοποιημένοι μόνο με το αποτέλεσμα, αφού νίκησαν στη δεύτερη παράταση με 120 - 118!

Οι Πράσινοι φυσικά δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη του ματς και αυτό,γιατί με τις δύο παρατάσεις υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη κούραση, ειδικά για τους βασικούς παίκτες, οι οποίοι «διαλύθηκαν» στα δύο παιχνίδια με τη Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ.

Οι νταμπλούχοι είχαν «κρεμάσει» στα τελευταία λεπτά του αγώνα με το Λαύριο, παίρνοντας τους δύο βαθμούς στις λεπτομέρειες και χάρη στο μεγαλύτερο ειδικό τους βάρος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν ήθελε με τίποτα αυτή την εξέλιξη, λίγες μέρες πριν από το δύσκολο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Καλάθης, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς έπαιξαν πάνω από 33 λεπτά, κάτι που δεν είναι το καλύτερο δυνατό, μετά τις δύο μάχες με Φενέρ και ΤΣΣΚΑ και λίγο πριν από τον αγώνα με τους Λιθουανούς.

Το Λαύριο για μία ακόμη φορά έβγαλε μάτια με την απόδοσή του και λίγο ήθελε να κάνει τη νίκη της ζωής του. Αυτός που έλαμψε περισσότερο και πάλι ήταν ο Μακένζι Μουρ, ένας παίκτης που του χρόνου θα παίζει στην Ευρωλίγκα ή στο ΝΒΑ. Τόσο μεγάλη είναι η αξία του, το μπασκετικό του επίπεδο.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό είχε 30 πόντους (με 3/4 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 7 ασίστ. Είναι δίμετρος γκαρντ, που εύκολα παίζει ως πλέι-μέικερ. Ήδη τον έχουν στο μικροσκόπιό τους οι Ατλάντα Χοκς, αλλά και διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags