Facebook Pixel Sportdog.gr | Βαρούσαν στον γάμο του Καραγκιόζη - Αυτός ο παίκτης είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2018-02-02 23:30:00

Βαρούσαν στον γάμο του Καραγκιόζη - Αυτός ο παίκτης είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Βαρούσαν στον γάμο του Καραγκιόζη - Αυτός ο παίκτης είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟ!

Ποιος Πράσινος ήταν σε... άλλο γήπεδο;

Ο χειρότερος Παναθηναϊκός της φετινής χρονιάς ήταν αυτός, που εμφανίστηκε στην Γερμανία. Θύμισε τις συντριβές, που είχε υποστεί στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας από την Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ. Μόνο, που τότε ήταν ξεκίνημα. Και άλλωστε, άλλο Μπαρτσελόνα και κυρίως ΤΣΣΚΑ και άλλο Μπάμπεργκ, που μάλιστα είναι βαθμολογικά αδιάφορη πλέον.

Ο Νικ Καλάθης έκανε ένα ακόμη μαγικό παιχνίδι με 31 πόντους και 7 ασίστ, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Το βασικό, ωστόσο, είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε ως ομάδα. Δεν είχε συγκέντρωση και είναι μεγάλη η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κάτι, που του βγαίνει τώρα. Ο Σίνγκλετον ήταν σε...άλλο γήπεδο, τα τρίποντα πήγαν στο γάμο του Καραγκιόζη: 5 στα 21 είναι ο τελικός απολογισμός.

Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν ένα ακόμη βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας. Και έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι μακριά από το ΟΑΚΑ είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτούς.

Πλέον όλοι περιμένουν ενίσχυση και δεν θα αργήσει να αποκτηθεί ψηλός. Το πρόβλημα στη ρακέτα φάνηκε και στην Γερμανία με τον Ογκουστίν Ρούμπιτ να κάνει πάρτι κάτω από τα δύο καλάθια με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ. Ο Τζέρεμι Εβανς είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags