Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου: Τι συμβαίνει με τον Παπανικολάου, πότε γυρίζουν Σπανούλης-Πρίντεζης
| 2018-03-26 18:07:00

Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου: Τι συμβαίνει με τον Παπανικολάου, πότε γυρίζουν Σπανούλης-Πρίντεζης

Sportdog Team
Αποκάλυψη Σφαιρόπουλου: Τι συμβαίνει με τον Παπανικολάου, πότε γυρίζουν Σπανούλης-Πρίντεζης

Τί ισχύει για τους τραυματίες του Ολυμπιακού;

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Κόροιβο με 104-54, αν και χρειάστηκε να αγωνιστεί δίχως τους τραυμαίτες Παπανικολάου, Σπανούλη και Πρίντεζη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση ο Γιάννης αναφέρθηκε στους τρεις παίκτες τονίζοντας ο Κώστας Παπαπανικολάου θέλει ακόμα χρόνο για να είναι έτοιμος και δεν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μάλαγα την Παρασκευή.

Όσο για τους Σπανούλη και Πρίντεζη, τόνισε πως αύριο-μεθαύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση ώστε να γνωρίζει εάν θα τους έχει στη διάθεσή του στην Ισπανία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Παίξαμε καλή άμυνα. Ο Κόροιβος πάντως παίζει πολύ καλύτερα από αυτό που έδειξε σήμερα. Σταματήσαμε τα κλειδιά του Κοροίβου και σιγά σιγά χτίσαμε διαφορά. Όσο πλησιάζουμε στην Άνοιξη, πρέπει να ανεβάζουμε ρυθμούς και την απόδοσή μας. Πλησιάζουν πολύ κρίσιμα παιχνίδια».

 

«Ο Παπανικολάου δεν θα προλάβει. Για τον Σπανούλη θα δούμε αύριο (27/3) πώς θα πάει. Αυτό ήταν το 51ο φετινό μας παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη καταπόνηση. Ο Πρίντεζης είχε ένα μεγάλο σκίσιμο ανάμεσα στα δύο δάχτυλα του ποδιού και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ο Παπανικολάου θέλει ακόμη χρόνο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags