Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ – Πώς… τελειώνουν τον Ιτούδη – Τι δήλωσαν τα δύο φαβορί για τον πάγκο!
| 2018-05-22 21:48:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ – Πώς… τελειώνουν τον Ιτούδη – Τι δήλωσαν τα δύο φαβορί για τον πάγκο!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ – Πώς… τελειώνουν τον Ιτούδη – Τι δήλωσαν τα δύο φαβορί για τον πάγκο!

Οι Ρώσοι θέλουν να φέρουν βαρβάτο όνομα για τον πάγκο.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και μάλιστα σύντομα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος… χρεώνεται την αποτυχία στο Final Four του Βελιγραδίου.

Όπως αναφέρει το «tass.ru» η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη της διαδικασίες αποδέσμευσης του συμβολαίου του Έλληνα κόουτς, το οποίο ολοκληρώνεται το 2019.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα, ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος όμως στην ίδια ρώσικη ιστοσελίδα διέψευσε πως ρεπορτάζ της Ιταλίας που ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ.

«Είναι η στιγμή της σεζόν.  Αυτή την στιγμή δεν διαπραγματεύομαι ούτε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ούτε και με κάποια άλλη ομάδα. Δουλεύω ακόμη στην Νταρουσάφακα» ήταν τα λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ.

Δηλώσεις για το μέλλον του έκανε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον οποίο ο GM της Ζαλγκίρις είπε πως φοβάται την ομάδα που κερδίσανε στο Final 4, δηλαδή την ΤΣΣΚΑ. Ο Σάρας πάντως ανέφερε σχετικά: «Δεν νιώθω πίεση από την διοίκηση της ομάδας. Μέσα στην ομάδα παίζουμε περισσότερο με ανοιχτά χαρτιά. Όταν έρθει η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags