Facebook Pixel Sportdog.gr | Aπό μικρός Παναθηναϊκός ο Παπαπέτρου - Τα είχε με Σφαιρόπουλο - Δεν είναι «πικάρισμα» Δημήτρη
| 2018-07-10 17:30:00

Aπό μικρός Παναθηναϊκός ο Παπαπέτρου - Τα είχε με Σφαιρόπουλο - Δεν είναι «πικάρισμα» Δημήτρη

του Pick n' Scroll
Aπό μικρός Παναθηναϊκός ο Παπαπέτρου - Τα είχε με Σφαιρόπουλο - Δεν είναι «πικάρισμα» Δημήτρη

Γιατί φόρεσε τα πράσινα και πώς θα τον αξιοποιήσει ο Πασκουάλ;

Το Sportdog.gr έχει ανοίξει διάλογο με τους αναγνώστες του και περιμένει τις ερωτήσεις σας για όλα τα θέματα που απασχολούν τις αγαπημένες σας ομάδες, αλλά και την ποδοσφαιρική-μπασκετική επικαιρότητα στην Ελλάδα και στον κόσμο. 

Ο Pick and Dog απάντησε στις ερωτήσεις των αναγνωστών του sportdog.gr σχετικά με τη μεγάλη μεταγραφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό. 

Ερώτηση 1: Γιατί πήγε στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου;  

"Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήθελε να αλλάξει σελίδα στη καριέρα του, όπως και δήλωσε. Είχε τρομερά παράπονα από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Οχι από την ποσότητα της χρησιμοποίησής του, αλλά από τον τρόπο. Θεωρεί ότι δεν τον πίστεψε όσο έπρεπε και τον είχε περισσότερο ως «μπάλωμα».Με την αλλαγή του προπονητή στον Ολυμπιακό, θα περίμενε κανείς να πειστεί ο Παπαπέτρου και να μείνει, αφού οι Αγγελόπουλοι του τα έδιναν τα χρήματα. Ο «Πάπι», όμως, ήθελε να αλλάξει περιβάλλον. Πίστευε ότι ο Παπανικολάου θα είχε και πάλι τον πρώτο ρόλο και έτσι αποφάσισε να αλλάξει ομάδα. Το ότι ο πατέρας του έπαιζε στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος ο παίκτης υποστηρίζει τους «πράσινους» από μικρός, είναι πράγματα, που σαφώς έπαιξαν κι αυτά τον ρόλο τους".

Ερώτηση 2: Πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο Πασκουάλ; Είναι παίκτης που τον ήθελε ή είναι πιο πολύ "πικάρισμα" του Γιαννακόπουλου στους Αγγελόπουλους; 

"Οχι, δεν τον πήρε για πικάρισμα ο Γιαννακόπουλος. Στόχος του Παναθηναϊκού πλέον είναι να αποκτήσει την παλιά του μορφή. Να γίνει και πάλι ο αιμοδότης της Εθνικής. Ηδη έχει κάνει σημαντικά βήματα. Ο Παπαπέτρου, ο Βουγιούκας, ο Καλαϊτζάκης, ο Μήτογλου, ο Καλάθης, ο Αντετοκούνμπο και ο Παππάς με τον Χαραλαμπόπουλο αν μείνουν θα είναι μία πολύ καλή βάση. Ο Πασκουάλ, όπως έχει εξηγήσει στον ίδιο τον παίκτη, θα του δώσει τα κλειδιά του βασικού στην θέση «3». Θα είναι αυτός μαζί με τον Αντετοκούνμπο και θα βοηθάει και το «2-3άρι», που θα αποκτηθεί. Μπορεί, πάντως, να μείνει και ο Λοτζέσκι. Στη θέση «4» δεν υπολογίζεται ο Παπαπέτρου, κάτι, που τον χάλαγε, όταν γινόταν στον Ολυμπιακό. Στο «4» του Παναθηναϊκού θα είναι ο ξένος, που θα αποκτηθεί, ο Μήτογλου και θα βοηθάνε ο Γκιστ με τον Αντετοκούνμπο".

* Στείλε κι εσύ την ερώτησή στο [email protected], ή στο προφίλ του sportdog.gr στο facebook.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags