Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού ο νέος Παναθηναϊκός – Τι ψάχνει ο Πασκουάλ, η υπέρβαση του Δημήτρη και η «μάχη» για τον Έλληνα!
| 2018-07-19 17:10:00

Ιδού ο νέος Παναθηναϊκός – Τι ψάχνει ο Πασκουάλ, η υπέρβαση του Δημήτρη και η «μάχη» για τον Έλληνα!

του Pick n' Scroll
Ιδού ο νέος Παναθηναϊκός – Τι ψάχνει ο Πασκουάλ, η υπέρβαση του Δημήτρη και η «μάχη» για τον Έλληνα!

Η νέα βόμβα στο Τριφύλλι και τι περιμένουν στις 5/8;

Ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετικό επίπεδο, καθώς έχει σχεδόν κλείσει το ρόστερ του και βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα Ιουλίου. Μένει μόνο μία θέση να καλυφθεί, αυτή στο «4», και τότε ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος. 

Οι βασικοί παίκτες, που έχει στα χέρια του πλέον, είναι οι εξής: Καλάθης, Λεκαβίτσιους, Παππάς, Λάνγκφορντ, Ντένμον, Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Μήτογλου, Γκιστ, Λάσμε, Βουγιούκας και Παπαγιάννης.

Με το «4άρι» οι παίκτες θα γίνουν 13, ενώ στην εξίσωση βάζουμε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και έναν ακόμη πιτσιρικά, που θα υπάρχει. Είτε αυτός θα είναι ο Λούντζης, είτε ο Χαραλαμπόπουλος, είτε κάποιος άλλος.

Για το «4άρι» δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα χρήματα, καθώς έχει ήδη ξεπεραστεί το ταβάνι με την εκτός προγράμματος μεταγραφή του Γιώργου Παπαγιάννη. Για αυτό το λόγο ο Πασκουάλ ψάχνει παντού, προκειμένου να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Του έχουν προταθεί πολλά ονόματα, όπως του Ρακίμ Σάντερς, που ήταν στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Παναθηναϊκός θα πάει σε πιο λιτή επιλογή.

Αν θα κάνει μία ακόμη υπέρβαση, θα είναι για τον Οκάρο Ουάιτ, που παλιότερα έπαιξε στον Αρη. Για τον Ουάιτ, όμως, πρέπει να περιμένει μέχρι τις 5 Αυγούστου. Τότε θα αποφασίσουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς αν θα τον κρατήσουν ή όχι.

Πάντως, ο Πασκουάλ δεν βιάζεται, δεν αγχώνεται, καθώς «4άρια» υπάρχουν και την ίδια ώρα έχει κλείσει σχεδόν όλο το ρόστερ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ντου» Ταϊλανδού και εκτόξευση Παναθηναϊκού – Τα σπάει με παικταρά-δώρο ο Παϊρόζ, θα τρελάνει κόσμο

Βάζει φωτιά στην Ευρωλίγκα - Νέα μεταγραφή Δημήτρη με NBAer; Ασταμάτητος!

Χαμός στην Πάρο, τα «έσπασαν» αστέρες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags