Facebook Pixel Μεγάλη αλλαγή στο deal για ΠΑΟ – Πώς και πότε πληρώνει ο Αλαφούζος– Κίνηση έκπληξη από Παϊρόζ, τρελαίνει κόσμο!
| 2018-07-19 13:45:00

«Ντου» Ταϊλανδού και εκτόξευση Παναθηναϊκού – Τα σπάει με παικταρά-δώρο ο Παϊρόζ, θα τρελάνει κόσμο

του Νίκου Στεργίου
«Ντου» Ταϊλανδού και εκτόξευση Παναθηναϊκού – Τα σπάει με παικταρά-δώρο ο Παϊρόζ, θα τρελάνει κόσμο

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις και τις μεταγραφές.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στον Παναθηναϊκός">Παναθηναϊκό, μετά την άφιξη του Παϊρόζ Πιεμπνγκσάντ στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο. Όλα δείχνουν πλέον πως η το dealτων δύο πλευρών για τη μεταβίβαση των μετοχών προχωράει κανονικά και τρανότερη απόδειξη για αυτό, είναι η παρουσία του Πιτ Πιεμπονγκσάντ στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Φυσικά, δεν είναι τα πάντα όπως φαίνονται και γράφονται. Αυτό που από χτες ψιθυρίζεται και σας μεταφέρει το Sportdog.gr, είναι πως επειδή ακριβώς τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμεναν οι Ταϊλανδοί, θα  μπουν μεν στην ομάδα, αλλά τα λεφτά που πρέπει (ή καλύτερα έχουν υποσχεθεί να βάλουν) θα τα βάλουν σε βάθος χρόνου, όταν ο Αλαφούζος καλύψει και τις τελευταίες οικονομικές του υποχρεώσεις που έχουν συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές.

Αυτό, έχει διπλό κέρδος και για το μέλλον του Παναθηναϊκού και για τους επιχειρηματίες. Πρώτον εξασφαλίζεται η φερεγγυότητα και η σοβαρότητα των νέων επενδυτών που δεν βρίσκουν αφορμές… να τινάξουν την συμφωνία στον αέρα και να αποχωρήσουν, αλλά  μπαίνουν στο μαγαζί «και διασφαλίζουν την από εδώ και πέρα αποπληρωμή των υποχρεώσεων που τους αναλογεί».


Από την άλλη, ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από αυτή την εξέλιξη, έχει χρόνο να επιμερίσει τις οφειλές του και σταδιακά να πληρώσει, χωρίς να (χρειαστεί να) τα δώσει και άμεσα για να τελειώσει το deal.

Όπως λέγονταν χτες, πρακτικά περνάμε σε μια μεν άσκηση του management από τους Ταϊλανδούς, μια μορφή διοίκησης με κύριο στόχο να βγει αυτή η χρονιά όσο πιο ανώδυνα γίνεται και για τις δύο πλευρές, χωρίς επί της ουσίας να αλλάζει το παραμικρό αναφορικά με την οικονομική στόχευση ή την ιδιοκτησιακή δομή του συλλόγου.

Τρέχουν οι μεταγραφές, τι συμβαίνει με τον φορ

Αυτή η εξέλιξη πάντως, που σας μετέφερε και σας ανέλυσε πιο πάνω το Sportdog.gr, δεν θα έχει ιδιαίτερη επίδραση στα μεταγραφικά του συλλόγου, τα οποία ήδη… τρέχουν οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας και όποιες κινήσεις χρειαστεί να γίνουν ακόμα, για παράδειγμα φορ και κεντρικού αμυντικού, θα τα πληρώσει από την τσέπη του (και τις επαφές του) ο Πιεμπονγκσάντ! 

Γι’ αυτό ενημερώθηκε μάλιστα ήδη ο Νταμπίζας χτες (και ο Δώνης), αλλά ο σχεδιασμός τους, τουλάχιστον άμεσα, δεν αλλάζει. Έτσι λοιπόν, προχωράει η μεταγραφή του Πούγγουρα από τον ΠΑΟΚ με την συμφωνία που ήδη έχουν κλείσει και σας αποκάλυψε το Sportdog.gr ενώ άμεσα θα αποκτηθεί ο νεαρός στόπερ Παντελάκης που έπαιζε στον Κισσαμικό και ένας αριστερός μπακ, ίσως ο Χατζηθεοδωρίδης, που θα έρθει για αναπληρωματικός του Ινσούα. 

Πέραν τούτων όμως, οτιδήποτε έξτρα ζητηθεί ή αποφασιστεί να γίνει και προφανώς ο φορ που θα έρθει, θα γίνει – όπως αναμένονταν – τον Αύγουστο και μόνο αφού ανακοινωθεί η «ολοκλήρωση» του deal.

Πότε κλειδώνει το deal, έρχεται και… δώρο!

Όσον αφορά λοιπόν το σχετικό χρονοδιάγραμμα για την οριστική συμφωνία Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, δύσκολα θα φτάσουμε μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όπως κυκλοφόρησε μετά την συνάντηση της Τετάρτης. 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα έχει «τελεσιδικήσει»  η υπόθεση και μάλιστα μέχρι τότε θα δούμε και περισσότερες δημόσιες εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα του ταξιδιού του Πιτ Πιεμπονγκσάντ στην Ολλανδία.


Επίσης, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Ταϊλανδό, αναφέρουν με νόημα, πως μέχρι να φτάσουμε στα τέλη του Αυγούστου, για το τυπικό βάσει της ανακοίνωσης πριν την ΑΜΚ, θα έχουμε και άλλα «απτά» δείγματα για τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, όπως για παράδειγμα κάποια ηχηρή μεταγραφή. Ο Παϊρόζ δείχνει ζεστός να κάνει… ένα δώρο για την θέση του επιθετικού, ώστε να μπει δυνατά στα δρώμενα του Τριφυλλιού!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags