Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κλείνει Πούγγουρα, κρατά ποσοστό μεταπώλησης 30% ο ΠΑΟΚ
| 2018-07-18 18:47:00

«Κεραυνός» Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό - Σύμμαχος με άπειρα λεφτά, κρατάει το 30%!

του Νίκου Στεργίου
«Κεραυνός» Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό - Σύμμαχος με άπειρα λεφτά, κρατάει το 30%!

Κόλπο γκρόσο στήνει το αφεντικό του τριφυλλιού για το ρόστερ.

O Παναθηναϊκός «φουλάρει» για την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν, αφού αναζητά άμεσα την απόκτηση ενός στόπερ προκειμένου να καλυφθεί ένα από α σημαντικότερα κενά στο ρόστερ του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Πράσινοι διαπραγματεύονται με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Αχιλλέα Πούγγουρα. Μάλιστα το Τριφύλλι επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ενημέρωσης ότι εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου παίκτη.

Το θέμα του Έλληνα αμυντικού «έσκασε» ξαφνικά, δίχως να έχει προηγουμένως ακουστεί, και μπορεί η μεταγραφή να μην έχει κλείσει τυπικά, ωστόσο οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι το deal βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρονται να έχουν λάβει τη διαβεβαίωση από τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ ότι ο Πούγγουρας θα μείνει ελεύθερος και θα κατηφορίσει στην Αθήνα, με τον Δικέφαλο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης -πιθανότατα- μεγαλύτερο του 30%.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φανερώνει ότι οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ σε διοικητικό επίπεδο έχουν αποκατασταθεί πλήρως μετά από μια περίοδο έντασης. Μπορεί οι δύο μεγαλομέτοχοι των δύο ομάδων, Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης, να ήταν «σύμμαχοι» στο παρελθόν, ωστόσο οι σχέσεις τους χειροτέρεψαν στη συνέχεια, ειδικά μετά τα περυσινά γεγονότα του ντέρμπι της Λεωφόρου, με τη διακοπή του ματς και όλα όσα ακολούθησαν.

Πλέον, όμως, οι σχέσεις των δύο διοικήσεων βρίσκονται σε πολύ καλύτερο σημείο, κάτι που αποδεικνύεται από την πρόσφατη θετική κατάληξη στο ζήτημα του Έργκους Κάτσε και εσχάτως από την υπόθεση του Αχιλλέα Πούγγουρα.

Όσο για την αγωνιστική αξία της μεταγραφής εάν αυτή ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν στόπερ με σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία σε επίπεδο Superleague από τον έτερο υποψήφιο για τα μετόπισθεν, Νώντα Παντελάκη.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφή βόμβα που θα… ταράξει τα νερά – Φορ από Ολυμπιακό για ΠΑΟ – Απίστευτο τι του είπε ο Δώνης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags