Facebook Pixel Θέλει τον Βέργο του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός
| 2018-07-18 10:38:00

Μεταγραφή βόμβα που θα… ταράξει τα νερά – Φορ από Ολυμπιακό για ΠΑΟ – Απίστευτο τι του είπε ο Δώνης

του Νίκου Στεργίου
Μεταγραφή βόμβα που θα… ταράξει τα νερά – Φορ από Ολυμπιακό για ΠΑΟ – Απίστευτο τι του είπε ο Δώνης

Όλες οι λεπτομέρειες για την κίνηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις. 

Ένα απίστευτο μεταγραφικό κόλπο προσπαθούν να στήσουν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης, οι οποίοι χωρίς να βγει τίποτα στη δημοσιότητα μέχρι και σήμερα, έκαναν τρομερή δουλειά παρασκηνιακά εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, ώστε να κλείσουν τον Νίκο Βέργο!

Πρόκειται για τον 22χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε φέτος να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών και ετοιμάζεται να αποχωρήσει ξανά από του Ρέντη. Αυτή την φορά όμως, παρότι δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, δεν θέλει να φύγει ως δανεικός και πιέζει για να μείνει ελεύθερος και εάν δεν αλλάξει κάτι από… σήμερα, μάλλον θα τα καταφέρει!

Ο Βέργος, που τα τελευταία χρόνια έχει παίξει δανεικός σε Έλτσε, Ρεάλ Μαδρίτης Β’ και Βάσας, έχει δεχθεί κρούση από ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με την προϋπόθεση φυσικά, πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να υπογράψει τζάμπα στο Τριφύλλι.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη και για αυτό οι Παναθηναϊκός">Πράσινοι έκαναν τα πάντα για μη βγει τίποτα στη δημοσιότητα και σχεδόν τα κατάφεραν, καθώς μόλις σήμερα η «Πράσινη» έχει μία μικρή αναφορά στο ενδεχόμενο να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό. Οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας όμως, που τον πιστεύουν και τον θέλουν πάρα πολύ, δούλεψαν την υπόθεση εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα και είχαν ως πλάνο, πρώτα να μείνει ελεύθερος ο μικρός και στη συνέχεια, κινούμενοι κάτω από άκρα μυστικότητα, να ρίξουν τη ΒΟΜΒΑ της ανακοίνωσής του!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, για να μπορέσουν να πείσουν τον Βέργο να αφήσει το καλό συμβόλαιο του Ολυμπιακού και να έρθει με λιγότερα προφανώς στον Παναθηναϊκό, του είχαν υποσχεθεί πως θα είναι αυτός ο βασικός επιθετικός την επόμενη σεζόν και ότι ο ξένος φορ που θα αποκτηθεί, θα ήταν αναπληρωματικός του. Αυτό το ενδεχόμενο πάντως δείχνει να έχει… καεί, καθώς παρότι όντως υπήρξε αυτό το πλάνο από τους Δώνη-Νταμπίζα, το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει ρότα και ψάχνουν για ξένο φορ, πιο ακριβό που θα πάρει τη φανέλα με το 9 σπίτι του. 

Οι λίγες πιθανότητες και η απόφαση του Βέργου

Παρότι ο Παναθηναϊκός έτρεξε αθόρυβα το μεγάλο κόλπο για τον Βέργο και μάλιστα σε κάποια στιγμή των συζητήσεων φάνηκε πως το deal θα προχωρήσει, το τελευταίο διάστημα η υπόθεση έχει «παγώσει» και οι πιθανότητες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Αυτό όμως δεν συνέβη λόγω Ολυμπιακού, αλλά επειδή ο νεαρός επιθετικός προτιμάει το εξωτερικό και ψάχνει να βρει ομάδα για να υπογράψει και μάλιστα ήδη έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του και φαίνεται μία εξ αυτών, να είναι αρκετά προχωρημένη. 

Η δημοσιοποίηση πάντως του θέματος δεν θα κάνει καλό στις όποιες φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού και σίγουρα θα προκαλέσει αρκετές συζητήσεις στον κόσμο της ομάδας, το γεγονός πως μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τους Βούρο και Παντελάκη που επίσης… ενόχλησαν όπως σας είχε μεταφέρει το Sportdog.gr , υπάρχει και τρίτος παίκτης του Ολυμπιακού που απασχολεί μεταγραφικά το Τριφύλλι! 

Φουλάρει για Καμπετσή

Από τη στιγμή που «κόλλησε» η υπόθεση του Βέργου, στον Παναθηναϊκό έφεραν ξανά ψηλά το όνομα του Αργύρη Καμπετσή. Ο νεαρός επιθετικός της Ντόρτμουντ θεωρούνταν σχετικά εύκολα περίπτωση, ωστόσο όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr , η προσπάθεια του νέου μάνατζέρ του μετά από εντολή του πατέρα του, να του βρει ομάδα, έχει περιπλέξει την κατάσταση.

Στον Παναθηναϊκό πάντως τον θέλουν και ο Νταμπίζας συνεχίζει τις συζητήσεις για να τον φέρει στην Ελλάδα, με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γίνεται. Όλα δείχνουν πάντως πως η μεταγραφή αργά ή γρήγορα θα κλείσει.

Ο εκλεκτός του Νταμπίζα από την Αγγλία 

Στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη έχουν επικεντρωθεί ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης για τον αναπληρωματικό του Εμάνουελ Ινσούα στην θέση του αριστερού μπακ και παρότι δεν είναι ο μοναδικός στη λίστα, η περίπτωσή του είναι αρκετά προχωρημένη.

Τη Δευτέρα ο Χατζηθεοδωρίδης έπαιξε στη φιλική ήττα της Μπρέντφορντ ΙΙ από τη Γουότφορντ ΙΙ με 4-1 και είχε μάλιστα την ασίστ στο γκολ της ομάδας του. Η καλή εμφάνιση ωστόσο στο φιλικό δεν έπεισε τους Άγγλους, οι οποίοι ψάχνουν ομάδα για να τον δώσουν δανεικό και αυτό είναι υπέρ των Πρασίνων. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Νταμπίζας να βρεθεί ξανά στην Αγγλία τις επόμενες ημέρες, ώστε να τρέξει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags