Facebook Pixel Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Βούρος. Τον θέλει ο Δώνης.
| 2018-07-16 12:45:00

Στα «κάγκελα» οι οπαδοί του ΠΑΟ με τα σενάρια για Ολυμπιακό – Τρελάθηκε ο Δώνης, τον θέλει τώρα

του Νίκου Στεργίου
Στα «κάγκελα» οι οπαδοί του ΠΑΟ με τα σενάρια για Ολυμπιακό – Τρελάθηκε ο Δώνης, τον θέλει τώρα

Ποιος θα πάρει το μεγάλο ρίσκο στο Τριφύλλι; 

Καθημερινές είναι πλέον οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα με μάνατζερ και ποδοσφαιριστές, καθώς τις τελευταίες ημέρες οι Πράσινοι φουλάρουν για να κλείσουν τις μεταγραφές που χρειάζονται, ώστε να γεμίσουν το ρόστερ και η ομάδα να δουλέψει κανονικά στην προετοιμασία.

Εκτός λοιπόν από το… μπαμ που ψάχνουν για την επίθεση, για το οποίο σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ νωρίτερα, στο Τριφύλλι αναζητούν άμεσα και στόπερ, καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να βγάλει ούτε προπόνηση με τις επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του.

Κάπως έτσι λοιπόν προέκυψε και η περίπτωση του Επαμεινώνδα Παντελάκη, ο οποίος δεν είναι κάτι… φοβερό, ωστόσο σίγουρα θα μπορεί να βοηθήσει τουλάχιστον στις προπονήσεις και εφόσον κριθεί ότι αξίζει, θα συνεχίσει στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι. 

Ο 22άχρονος στόπερ έπαιξε πέρυσι στον ΑΟΧ-Κισσαμικό, δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά μένει ελεύθερος. Έχει κάνει καλές σεζόν και είναι διεθνής με την u19 και εδώ και ημέρες οι «πράσινοι» τον βλέπουν σε παιχνίδια. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αλλά μόλις τον καλέσουν, θα έρθει… τρέχοντας!  

Θα δώσει… βοήθεια ο Ολυμπιακός;

Ο Παντελάκης όμως δεν είναι ο μοναδικός πρώην ερυθρόλευκος που απασχολεί έντονα τον Παναθηναϊκός">Παναθηναϊκό. Στην πράσινη λίστα για την θέση των κεντρικών αμυντικών υπάρχει και ο Πραξιτέλης Βούρος, ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Γιώργος Δώνης από την κοινή θητεία τους πέρυσι στον ΑΠΟΕΛ.

Παρόλα αυτά, οι Πράσινοι θα βρουν εμπόδια στην προσπάθεια να κάνουν δικό τους τον νεαρό στόπερ, καθώς στις διαπραγματεύσεις αναμένεται να έχει λόγο και ο Ολυμπιακός, αφού έχει τοποθετήσει ρήτρα επιστροφής σε ελληνική ομάδα στον Βούρο, προτού αυτός μετακομίσει στον σύλλογο της Κύπρου.

Για να προχωρήσει λοιπόν το deal, θα πρέπει κάποιος από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά να τους ζητήσει να «ξεχάσουν» τη ρήτρα, καθώς να πληρώσει το Τριφύλλι χρήματα στους Πειραιώτες, τη δεδομένη στιγμή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Ο Βούρος αρέσει λοιπόν, ο Νταμπίζας όντως έχει ψάξει την περίπτωσή του, αλλά δεν είναι – όπως γίνεται αντιληπτό – στο χέρι του. Είναι απόφαση που θα πάρει άλλος, μετρώντας και άλλα, πλην αγωνιστικών, κριτήρια και δεν είναι σίγουρο πως όλη αυτή η ιστορία θα γίνει ή, αν γίνει, θα γίνει άμεσα. Το ρίσκο είναι τεράστιο για τον Παναθηναϊκό, καθώς ένα… δώρο από τον Ολυμπιακό, μπορεί να προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις από τους οπαδούς, που είναι εδώ και καιρό στα κάγκελα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags