Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» Γιαννακόπουλου για Παϊρόζ και Athens Alive - «Αυτό είναι το plan b με τη Λεωφόρο»!
| 2018-10-11 20:55:00

«Κεραυνοί» Γιαννακόπουλου για Παϊρόζ και Athens Alive - «Αυτό είναι το plan b με τη Λεωφόρο»!

Sportdog Team
«Κεραυνοί» Γιαννακόπουλου για Παϊρόζ και Athens Alive - «Αυτό είναι το plan b με τη Λεωφόρο»!

Αποκαλύψεις από το... αφεντικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα σχέδιά του για την είσοδό του στην ΠΑΕ ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι των Πρασίνων με τη Μακάμπι για την πρεμιέρα της Euroleague. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναφέρθηκε στη μεταβίβαση των μετοχών στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, ενώ έκανε λόγο για Plan B με ανακατασκευή της Λεωφόρου, αν δεν προχωρήσει το σχέδιο με το Athens Alive.

«Όλοι έχουμε ενημερωθεί πως έχει γίνει η μεταβίβαση στον Παιρόζ. Θα Αυτό είναι θέμα ημερών ή εβδομάδων να ολοκληρωθεί. Το Athens Alive προχωράει βάσει σχεδίου. Από εκεί και πέρα, τόσο εγώ όσο και οι ξένοι εταίροι μας και η πολιτεία είμαστε ταγμένοι σε αυτό και προχωράμε. Υπάρχει βέβαια και plan b αν κάτι δεν πάει καλά. Αυτό προβλέπει την ανακατασκευή της Λεωφόρου, με γήπεδο μπάσκετ και εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού. Θέλω όμως να πιστεύω πως δεν θα πάμε σε αυτή τη λύση και θα πάει καλά το πρότζεκτ του Athens Alive», ανέφερε αρχικά στη Nova.

Επιπρόσθετα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και για το ματς με την Μακάμπι, καθώς και για τους φετινούς στόχους των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης στην Euroleague, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο την κούπα. Θέλουμε να πάμε στο Final Four και να το σηκώσουμε κιόλας».

Τέλος, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε και στη σχέση του συλλόγου με την Euroleague, τονίζοντας: «Έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές. Τα είδαμε, τα διορθώσαμε. Θέλουμε να έχουμε μία καλή χρονιά, με πρωταγωνιστές τους αθλητές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags