Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: «Καθάρισε» ο φευγάτος - Τι παίχτηκε με Παπαπέτρου-Πασκουάλ - Εκεί έχει τρύπα
| 2018-10-11 23:25:00

Απίστευτο: «Καθάρισε» ο φευγάτος - Τι παίχτηκε με Παπαπέτρου-Πασκουάλ - Εκεί έχει τρύπα

Sportdog Team
Απίστευτο: «Καθάρισε» ο φευγάτος - Τι παίχτηκε με Παπαπέτρου-Πασκουάλ - Εκεί έχει τρύπα

Τι σου είναι ρε φίλε οι συμπτώσεις σε αυτή τη ζωή.

Τι σου είναι ρε φίλε οι συμπτώσεις σε αυτή τη ζωή: Κανονικά σήμερα ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με αυτόν τον μπαγλαμά τον Ντένμον, που είχε γυαλίσει στον Πασκουάλ και τον γούσταρε, και ο Λοτζέσκι θα φόραγε άλλη φανέλα της Ευρωλίγκας.

Άσε που μπορεί να μην ήταν στην Ευρωλίγκα καν, έτσι που τον έχουν πάρει όλοι από φόβο με τους συχνούς τραυματισμούς του. Κι έρχονται οι Κινέζοι και αγοράζουν τον Ντένμον και τα σκάνε στον Παναθηναϊκό και κρατάει ο Παναθηναϊκός τον Λοτζέσκι και νικάει μόνος του ο Λοτζέσκι τη Μακαμπή!

Έτσι είναι παιδιά, αλήθειες να λέμε. Ο πολυτιμότερος παίκτης των πρασίνων σήμερα ήταν ο Ματ, μακράν του δευτέρου. Ναι, ξέρω, έβγαλε ένα σκασμό ασίστ ο Καλάθης, ναι, το έμαθα, σπάει τα ρεκόρ στις τάπες ο Λάσμε, ναι, το κατάλαβα, ο Μήτογλου προόδευσε και μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες στις μεγάλης φανέλας, ναι, το αντιλήφθηκα, ο Λάνγκφορντ μπορεί να μην έχει αναπνοές, αλλά το ταλέντο του σκόρερ δεν το έχασε, χωρίς τον Λοτζέσκι όμως ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα το κέρδιζε το ματσάκι.

Ήταν άλλωστε μαζί με τον Νικ ο μοναδικός πράσινος με καθαρό μυαλό σε όλο το παιχνίδι. Όχι κατά διαστήματα, όχι σε μεμονωμένες φάσεις, σε όλο το παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Πασκουάλ, ο οποίος τον εμπιστεύτηκε να βγάλει τα κάρβουνα από τη φωτιά. Όπως δεν εμπιστεύτηκε τον Παπαπέτρου, που τον είχε βασικό σε όλη την πρώτη περίοδο και τον ξέχασε ως το τέλος σχεδόν της τέταρτης περιόδου.

Τι είχε ο Τσάβι στο μυαλό του κανείς δεν το ξέρει, αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι διαχείριση παίκτη. Εκτός κι αν παίχτηκε κάτι στον πάγκο κι εμείς δεν το είδαμε…

Τέλος πάντων την έκανε την καλή αρχή ο Παναθηναϊκός και τολμώ να πω ότι δικαιώνομαι σε εκείνο που είχα γράψει ότι δηλαδή είναι πλήρης σε όλες του τις γραμμές αλλά στη θέση του σέντερ υπάρχει τρύπα. Και τρύπα μεγάλη μάλιστα, καθώς τον Γκιστ τον περνάγανε για πλάκα οι αντίπαλοί του και τον Λάσμε με ελάχιστη προσπάθεια. Ξέρουνε μπάσκετ τα παλικάρια (ο Γκιστ έκανε το κρίσιμο κλέψιμο λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος), αλλά τα πόδια τους δεν αντέχουν άλλο. Οπότε είτε θα βάλει ο Πασκουάλ στην εξίσωση τον Παπαγιάννη ως τα Χριστούγεννα είτε θα τραβήξει μεγάλο κουπί ο Παναθηναϊκός. Γιατί τα χρόνια περνάνε και πίσω δεν γυρνάνε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Μαχαίρια» στον Παναθηναϊκό - Ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλο - «Φονικές» ατάκες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags