Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή και 3Χ3 για ΤΣΣΚΑ - Ζορίστηκε κόντρα στην Νταρουσάφακα, αλλά νίκησε
Μπάσκετ
| 2018-10-18 22:15:00

Ανατροπή και 3Χ3 για ΤΣΣΚΑ - Ζορίστηκε κόντρα στην Νταρουσάφακα, αλλά νίκησε

Sportdog Team
Ανατροπή και 3Χ3 για ΤΣΣΚΑ - Ζορίστηκε κόντρα στην Νταρουσάφακα, αλλά νίκησε

Οι Ρώστοι επικράτησαν 79-75.

Η Νταρουσάφακα ήταν πολύ ανταγωνιστική, όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέβαλλε τον ρυθμό της στο δεύτερο μέρος, γύρισε το παιχνίδι (79-75) και έφτασε στο 3Χ3 στην regular season της Euroleague.

Έπειτα από την εκτός έδρας νίκη στο Τελ Αβίβ, κόντρα στην Μακάμπι, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στην έδρα της για να υποδεχτεί την Νταρουσάφακα. Και για περίπου ένα ημίχρονο τα βρήκε σκούρα κόντρα στην ομάδα του Αχμέτ Τσάκι. Παρ' όλα αυτά, βρήκε τις λύσεις που ήθελε στην επανάληψη και έφτασε στη νίκη, κάνοντας το 3Χ3 στην κανονική διάρκεια.

Η ρωσική ομάδα είχε σε καλή μέρα τον Ντάνιελ Χάκετ στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο η Νταρουσάφακα ήταν ανταγωνιστική, βρίσκοντας λύσεις από ΜακΚάλουμ και Κιντ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το δεκάλεπτο να κλείσει με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει σε απόσταση... βολής (19-17). Τα πράγματα, μάλιστα, έγιναν ακόμα καλύτερα για την Νταρουσάφακα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο Στάντον Κιντ εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς και με την ΤΣΣΚΑ να έχει... μπλοκάρει στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι έφεραν στα μέτρα τους το παιχνίδι, για το 31-38 του πρώτου μέρους.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέβασε στροφές και στα μέσα της τρίτης περιόδου ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση με τον Σέρχιο Ροντρίγκες (47-46, 25'). Χίγκινς και Ντε Κολό έδωσαν λύσεις και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η διαφορά να αυξηθεί για το 57-48. Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά, με Πίτερς και Χάινς και να «χτίσει» διψήφιο προβάδισμα (67-54, 33'). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό και μάζεψαν τη διαφορά με τον Έρικ (70-65, 36'). Μέχρι το φινάλε του αγώνα η κατάσταση δεν άλλαξε, με την ΤΣΣΚΑ να φτάνει στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 31-38, 57-48, 79-75.



Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags