Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό, Αγγελόπουλους και… Πασκουάλ - Τι είπε για μεταγραφή!
| 2018-11-18 20:24:00

Βόμβες Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό, Αγγελόπουλους και… Πασκουάλ - Τι είπε για μεταγραφή!

Sportdog Team
 Βόμβες Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό, Αγγελόπουλους και… Πασκουάλ - Τι είπε για μεταγραφή!

«Με τέτοιο Ολυμπιακό, έπρεπε μεγαλύτερο σκορ».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό (79-70), τόνισε πως δεν ήταν… ντέρμπι, σημείωσε ότι οι Πειραιώτες έχουν πετάξει «λευκή πετσέτα» (ατάκα που έχει χρησιμοποιήσει ξανά με αφορμή την κόντρα του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους) και σημείωσε πως με τέτοιο αντίπαλο, θα έπρεπε το σκορ να είναι μεγαλύτερο!

Παράλληλα, ζήτησε βελτίωση από τους Πράσινους στην Ευρωλίγκα, ενώ σε ερώτηση για μεταγραφική ενίσχυση, σημείωσε πως ο Τσάβι Πασκουάλ έχει τους παίκτες που ζήτησε και θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να παίζουν καλύτερα.

«Ντέρμπι το λέτε εσείς. Σας έχω πει ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λευκή πετσέτα. Έτσι, όπως είναι ο Ολυμπιακός δεδομένα θα πρέπει να τον νικάμε, ειδικά στη έδρα μας. Πιστεύω ότι κακώς έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να κριθεί το ματς, θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη η διαφορά. Είμαστε προβληματισμένοι με την απόδοση στην Ευρωλίγκα και όλα θα πρέπει να διορθωθούν για να φτάσουμε στους στόχους μας», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην κάμερα της «Cosmote TV».

Για το αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ: «Το υλικό είναι εξαιρετικό. Αυτό ζήτησε ο προπονητής και οφείλει να βρει τις λύσεις για να παίζουμε καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη δήλωση-φωτιά Ράτζα κατά του ΠΑΟ, θα τρελάνει κόσμο - «Ήταν ξεκάθαρη κλοπή!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags