Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Μπάγερν... καθάρισε τον Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2018-12-06 23:28:00

Η Μπάγερν... καθάρισε τον Μπαρτζώκα!

Sportdog Team
Η Μπάγερν... καθάρισε τον Μπαρτζώκα!

Οι Γερμανοί επικράτησαν της Χίμκι με 72-65.

Η Χίμκι ήταν ανταγωνιστική μέχρι τέλους κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όμως οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν τον έλεγχο και έφτασα σε μία ακόμα νίκη στο «Audi Dome» (72-65).

To «Audi Dome» είναι η μεγάλη δύναμη της Μπάγερν Μονάχου στην φετινή παρουσία της στην Euroleague. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς υποδέχτηκε την Χίμκι και έφτασε σε μία ακόμα νίκη στην regular season, παραμένοντας σε τροχιά... οκτάδας.

Οι Βαυαροί με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στο 5-6, την ίδια στιγμή που η Χίμκι δεν έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, υποχωρώντας στο 4-7 με το πέρας των 11 πρώτων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από τα πρώτα λεπτά, με την ρωσική ομάδα να δείχνει πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο από το ξεκίνημα του αγώνα. Οι γηπεδούχοι, όμως κατάφεραν να πάρουν τα ηνία και να κλείσουν το πρώτο μέρος με προβάδισμα της τάξεως των τριών πόντων (31-28).

 
 

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ηνία, βρίσκοντας λύσεις από Λούσιτς και Ουίλιαμς. Οι δύο παίκτες πλαισίωσαν τον Ντζέντοβιτς, που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του (14 πόντοι, 4 ριμπάουντ) και με την Χίμκι να είναι άστοχη από την περιφέρεια (10/30 τρίποντα) ήρθε η πέμπτη επικράτηση στην φετινή διοργάνωση.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 31-28, 54-50, 72-65.



Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags