Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκάει το «μπαμ» από NBA - Toν παίρνει... τσάμπα - Εκεί είναι «μανούλα» - Χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία
| 2019-01-16 16:53:00

Σκάει το «μπαμ» από NBA - Toν παίρνει... τσάμπα - Εκεί είναι «μανούλα» - Χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία

του Pick n' Scroll
Σκάει το «μπαμ» από NBA - Toν παίρνει... τσάμπα - Εκεί είναι «μανούλα» - Χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία

Νέο όνομα ψηλά στη λίστα του Μπλατ. Απόφαση-φωτιά!

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Χίμκι. Παράλληλα, όμως, υπάρχει και λίγος χώρος στο μυαλό του Μπλατ και των συνεργατών του για τη μεταγραφή που πρέπει να γίνει. Μεταγραφή που αφορά στην περιφέρεια.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει να προσθέσει έναν παίκτη δίπλα σε Σπανούλη, Στρέλνιεκς, Μάντζαρη και Ουίλιαμς-Γκος, και ήδη έχουν βγει στην επιφάνεια πολλά ονόματα. Οπως του Λορέντζο Μπράουν, του Τζέιλεν Μόρις, του Μήτρου Λονγκ, όπως σας γράφαμε και χθες, αλλά και του Τζόρνταν Λόιντ.

Εδώ και μερικές ώρες στην ατζέντα του Μπλατ είναι μία ακόμη περίπτωση. Πρόκειται για τον Ζακ Λόφτον, ο οποίος «κόπηκε» από τους Ντιτρόιτ Πίστονς και εκτιμάται ότι είναι δύσκολο να βρει νέο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ.

Με ύψους 1.93 ο Αμερικάνος είναι παίκτης, που μπορεί να παίξει και «1» και «2». Κάτι που ψάχνει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Στα αρνητικά του Λόφτον είναι ότι δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Μέσα στα θετικά του είναι ότι δεν στοιχίζει πολλά χρήματα, καθώς οι Πειραιώτες δεν διαθέτουν μεγάλο μπάτζετ για τον πέμπτο περιφερειακό που θέλουν να προσθέσουν στο ενεργητικό τους.

Ο Λόφτον γενικώς είναι ένας γκαρντ που ξέρει να βάζει την μπάλα στο καλάθι. Κυρίως είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Οπως και να έχει, το θέμα της μεταγραφής αναμένεται να έχει κλείσει μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags