Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τζέιμς Νάναλι: Χαμός για τον παικταρά - Τον «έκοψε» ο Πιτίνο, τον «χτύπησε» ο Μπλατ;
| 2019-01-22 16:15:00

Χαμός για τον παικταρά - Τον «έκοψε» ο Πιτίνο, τον «χτύπησε» ο Μπλατ; - Είπε «όχι», αυτόν παίρνει

του Pick n' Scroll
Χαμός για τον παικταρά - Τον «έκοψε» ο Πιτίνο, τον «χτύπησε» ο Μπλατ; - Είπε «όχι», αυτόν παίρνει

Άναψαν φωτιές από το πουθενά στο ΣΕΦ. Σκάει το «μπαμ»!

Ο Τζέιμς Νάναλι προβάρει τη φανέλα της Αρμάνι, αλλά εκείνο που έκανε μεγάλη εντύπωση στην Ελλάδα είναι αυτό που γράφτηκε σε διεθνή ιστοσελίδα.

Οτι, δηλαδή, ο Ολυμπιακός έχει υποβάλλει πρόταση στον Αμερικάνο γκαρντ-φόργουορντ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες «κόπηκε» από τους Χιούστον Ρόκετς.

Και έκανε εντύπωση, γιατί προηγουμένως δεν είχε δημοσιευτεί κάτι σχετικό στα ελληνικά ΜΜΕ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πριν πάρει ο Παναθηναϊκός τον Κιλπάτρικ, αυτός ήταν που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νάναλι.

Μάλιστα, μέχρι την τελευταία στιγμή υπήρχε δίλημμα για το ποιος θα αποκτηθεί: Νάναλι ή Κιλπάτρικ; Τελικώς ο Ρικ Πιτίνο επέλεξε τον δεύτερο.

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Αμερικάνο; Η απάντηση είναι αρνητική. Ουδέποτε οι Πειραιώτες υπέβαλλαν προσφορά στην πλευρά του παίκτη.

Αυτό που έκαναν ήταν να παρακολουθούν την υπόθεσή του, μήπως υπάρξει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του. Κι αυτό γινόταν, γιατί κάποια στιγμή ο Μπλατ σκέφτηκε να πάρει «2-3άρι».

Το μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού, όμως, έχει ξαναπάει στην αρχική του προτίμηση, που είναι να προσθέσει στο ενεργητικό της ομάδας του έναν ακόμη γκαρντ. Το ποιος θα είναι αυτός, δεν θα αργήσει να φανεί, αφού ο χρόνος πιέζει και τα πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια τώρα αρχίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχεται ο NBAer στον Oλυμπιακό - Τρομερό ταλέντο και «πολυεργαλείο» - «Τελειώνει» τον Τίμα;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags