Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μάγκες Αγγελόπουλοι - Σα να πήραμε το ευρωπαϊκό"
| 2019-02-13 22:45:00

"Μάγκες Αγγελόπουλοι - Σα να πήραμε το ευρωπαϊκό - Παρωδία και τσίρκο - Σφαγή στους τελικούς"

Sportdog Team
"Μάγκες Αγγελόπουλοι - Σα να πήραμε το ευρωπαϊκό - Παρωδία και τσίρκο - Σφαγή στους τελικούς"

Ξέσπασμα των Ολυμπιακών μετά την αποχώρηση. Απίστευτα μηνύματα!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η διοίκηση της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ αποφάσισε να αποχωρήσει η ομάδα από το ΟΑΚΑ και να μην παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού κόντρα στο Τριφύλλι, κάτι που αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο των Πειραιωτών, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω σχόλια από την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Mερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα των φίλων του Ολυμπιακού:

επιτελους, εγινε αυτο που επρεπε εδω και χρονια να εχει γινει

 ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΌΠΟΥΛΟΙ!!!

Η πιο σωστη κινηση που εχει γινει ποτε. Αυτο δεν ηταν μπασκετ ηταν παρωδια! Μπραβο στους αδερφους Αγγελοπουλους. Δεν ταιριαζουν στον Ολυμπιακο συμπεριφορες τετοιες αλλα αυτο ηταν τσιρκο!!

 Έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια πίσω αυτό... Συγχαρητήρια στους Αγγελόπουλους...προστασία της ομάδας από τη λέρα του μπάσκετ...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Επιτέλους αν και δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε η αποχώρηση, έπρεπε κάποτε να γίνει, τώρα στους Τελικούς η σφαγή θα είναι χειρότερη και από σφαγή αρνιού.



Στην Ελλάδα πάντα 8 εναντίον 5 έπρεπε να χε γίνει καιρό αυτό πρέπει να δώσουμε τέλος στο καρναβάλι που στηνετε στο οακα κάθε φορά

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

Καλλιο αργα παρα ποτε...αν μεινετε ομως μονο στην αποχωρηση,θα εχετε κανει μια τρυπα στο νερο.Μετωπικη με τη μασονια,και θα εχετε ολο το κοσμο του ολυμπιακου κοντα!!

Επιτέλους!!!Έκαναν οι πρόεδροι αυτό που λέγαμε πολλοί από εμάς χρόνια!!!Ξένοι διαιτητές μόνο αλλιώς να μην ξανακατέβει η ομάδα πάλι στα εγχώρια!!!

ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ!!!ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ. ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΜΕ 5 ΠΟΝΤΟΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΤΕ??????

Οι Αγγελόπουλοι έκαναν την αρχή..... Οι παίκτες το καλοκαίρι....... ; Αν δέχονται να τους γλεντάει ο κάθε Αναστόπουλος -Μάνος -Παναγιώτου κανένας Εθνική! Όλοι να στηρίξουν την απόφαση της διοίκησης

Η αποφαση ηταν σωστη για να μας σεβαστουν επιτελους.Ωστοσο θεωρω οτι κρυβει γυμνιες της ομαδας (ανυπαρκτα παικτακια περα των βασικων μας που δεν γνωριζουν το βαρος της φανελας που φορανε).Νησαφι ποια να ανασταινουμε καθε φορα τον πεθαμενο Παναθηναικο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφυγαν γιατί δεν άντεχαν την 30άρα - Τα ίδια γίνονται και στην Ευρωλίγκα - Δε φταίει ο Γιαννακόπουλος

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags