Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτη οργή Αλεξανδρή: "Είναι κοτούλες - Nτρέπομαι που τους βλέπω"
| 2019-02-14 12:25:00

Απίστευτη οργή Αλεξανδρή: "Είναι κοτούλες - Nτρέπομαι που τους βλέπω - Το περίμεναν στον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτη οργή Αλεξανδρή: "Είναι κοτούλες - Nτρέπομαι που τους βλέπω - Το περίμεναν στον Ολυμπιακό"

Ατάκες-φωτιά από τον έμπειρο κόουτς. "Αυτό είναι νόμος".

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Κοτούλες" χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους και τους καλεσμένους τους που δεν παίρνουν θέση σε σημαντικά γεγονότα, όπως είναι η χθεσινή αποχώρηση των Πειραιωτών από το ΟΑΚΑ, σε δηλώσεις του στο sportdog ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. 

Ο πεπειραμένος προπονητής αναφέρθηκε στην αγωνιστική υπεροχή του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν προκατάληψη και διόγκωναν κάθε αρνητική απόφαση των διαιτητών. 

"Είδα ότι ο Παναθηναϊκός ήταν πιο έτοιμος και είχε καλύτερη τακτική. Πίεσε τις πρώτες πάσες, έκλεψε, έπαιξε ματς απ, γι' αυτό πήγε η διαφορά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Δεν κρίνω τη διαιτησία, δεν ήταν καλή και φάνηκε. Αλλά φάνηκε επίσης ότι υπήρχε προκατάληψη από τους ηττημένους. Περίμεναν ότι θα αδικηθούν και κάθε λάθος που συνέβαινε το διόγκωναν", ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού προπονητή στο sportdog.



Πώς σχολιάζετε την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το γήπεδο;

"Δεν συμφωνώ σε αυτό το επίπεδο να γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες. Τελειώνεις το παιχνίδι σου και διαμαρτύρεσαι μετά. Αυτό είναι νόμος. Αλλά θέλω να πω κάτι και για εσάς τους δημοσιογράφους και τους σποτκάστερ".

Τι είναι αυτό;

"Ειλικρινά ντρέπομαι όταν τους βλέπω να μην παίρνουν θέση με τέτοια περιστατικά. Παίρνουν θέση και αναλύουν τα πάντα όταν πρόκειται για κάποια μικρή ομάδα, αλλά όταν παίζουν οι μεγάλες είναι κοτούλες και δεν παίρνουν θέση. Όπως και οι καλεσμένοι τους. Όταν καλείσαι και είσαι μπροστά από ένα μικρόφωνο, θα πρέπει να πεις την άποψή σου όποια κι αν είναι αυτή. Δεν θα κάνεις πολιτική και δημόσιες σχέσεις".

Θέλετε να κάνετε και ένα σχόλιο για την παρουσία της διαιτησίας; Αν δικαιολογεί την απόφαση του Ολυμπιακού;

"Δεν έχω να πω κάτι για τη διαιτησία. Με έχει καλέσει ο αθλητικός εισαγγελέας για δηλώσεις που είχα κάνει για τη διαιτησία. Και φυσικά αθωώθηκα. Όταν είσαι 50 χρόνια σε έναν χώρο, ξέρεις πολλά. Απλώς δεν θέλω να μιλήσω τώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκρηξη Παταβούκα για Ολυμπιακό: "Έκανε το γύρο του κόσμου - Ποια διαιτησία; - Τι έγινε με Σπανούλη;"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags