Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Ήταν προαποφασισμένο - Δεν έχουμε... Μπόγρη στο ΣΕΦ"
| 2019-02-14 15:00:00

"Ήταν προαποφασισμένο - Δεν έχουμε... Μπόγρη στο ΣΕΦ - Κατά κράτος και στην Ευρώπη χωρίς διαιτησία"

του Γιώργου Κτενά
"Ήταν προαποφασισμένο - Δεν έχουμε... Μπόγρη στο ΣΕΦ - Κατά κράτος και στην Ευρώπη χωρίς διαιτησία"

Συνέντευξη που θα συζητηθεί. O Δημήτρης Κοντός... απασφάλισε.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Προαποφασισμένη ήταν η κίνηση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης, στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Δημήτρης Κοντός.

Ο δημοσιογράφος, που καλύπτει το ρεπορτάζ των Πράσινων, σχολίασε ακόμα ότι οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν κατά κράτος, συμπληρώνοντας ότι δεν εξισώνονται τα περιστατικά ανάμεσα στον Γιώργο Μπόγρη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τέλος, αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Τριφυλλιού και στο γεγονός ότι συνεχίζει την πολυετή παράδοσή του, ως μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα, κερδίζοντας κάθε χρόνο έναν τίτλο.  

"Είδα τον Παναθηναϊκό να παίζει όπως το έκανε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μπήκε, επιτέλους, και έπαιξε επιθετική άμυνα, όπως είχε κάνει και με την Εφές. Με πολύ πίεση στον αντίπαλο, τον οδήγησε σε πολλά λάθη. Κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλό του", ήταν η αρχική τοποθέτηση του καλού συναδέλφου στο sportdog, που στη συνέχεια σχολίασε για την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το γήπεδο:

"Ήταν προαποφασισμένο. Μπορεί να επιχειρούσαν με διάφορους τρόπους και προκλήσεις. Από τη στιγμή που δεν βγήκε τίποτα, πήγε το σκορ στο 40-25 στο ημίχρονο, πέφτουν και τα επιχειρήματά τους για την αποχώρηση. Είναι ξεκάθαρη η εικόνα των δύο ομάδων στο παρκέ. Δεν ήταν προϊόν της διαιτησίας το αποτέλεσμα". 



Πώς σχολιάζεις την εικόνα του Μπόγρη να κάνει καρδούλες με τα χέρια του στην κερκίδα του Παναθηναϊκού, αλλά και την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το εσώρουχο;

"Ο,τι έχει γίνει με τον Μπόγρη, έχει αρχίσει από το ζέσταμα με τις καρδούλες και τα φιλάκια. Κίνηση που δεν έχω δει ποτέ τόσα χρόνια στο ΣΕΦ να την κάνει παίκτης του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά το θέμα με τον Γιαννακόπουλο, ήταν μια αντίδραση στη δράση της φυγής του Ολυμπιακού. Δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έκανε ο Μπόγρης, καθώς ο Γιαννακόπουλος το έκανε αφού είχαν γίνει τα γεγονότα. Δεν είναι άξιο συζήτησης από τη στιγμή που έχουμε τόσο μεγάλο συμβάν να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός".

Ποιο είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού τώρα;

"Ο Παναθηναϊκός έχει μια παράδοση στην Ευρώπη από το 1995-96, να είναι η μοναδική ομάδα που κατακτάει έναν τίτλο κάθε σεζόν, αν φυσικά κερδίσει τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή. Τρίτη φορά φέτος έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό και να τον κερδίσει κατά κράτος. Όλες οι αναμετρήσεις κατέληξαν εύκολα υπέρ του Παναθηναϊκού, ακόμα και στην Ευρώπη που δεν μπορούν να επικαλεστούν τη διαιτησία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκρηξη Παταβούκα για Ολυμπιακό: "Έκανε το γύρο του κόσμου - Ποια διαιτησία; - Τι έγινε με Σπανούλη;"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags