Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ – Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για όσα έκαναν οι παίκτες μετά τη… σφαλιάρα από την Γκραν Κανάρια!
| 2019-03-24 19:48:00

Αποκάλυψη Μπλατ για όσα έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη… σφαλιάρα από την Γκραν Κανάρια!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μπλατ για όσα έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη… σφαλιάρα από την Γκραν Κανάρια!

Με μία ατάκα τα είπε όλα…

Ντέιβιντ Μπλατ – Ολυμπιακός: Πολύ βαρύ ήταν το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά τη βαριά ήττα από την Γκραν Κανάρια, με συνέπεια οι παίκτες να μείνουν άυπνοι, όπως αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπλατ!

Ο κόουτς των Πειραιωτών, μετά την εύκολη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, τόνισε πως οι παίκτες του έμειναν ξύπνιοι για δύο ημέρες, ενώ για τη συνέχεια συμπλήρωσε πως περιμένει από τους παίκτες του πολλή δουλειά πνευματικά και αγωνιστικά ενόψει Ζαλγκίρις!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήρθαμε με την καλύτερη δυνατή προσέγγιση. Είχαμε δύο δλύσκολα παιχνίδια και ένα δύσκολο ταξίδι. Οι παίκτες μου δεν κοιμήθηκαν για δύο μέρες. Θα ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι όμως να καθαρίσουμε το παιχνίδι και το κάναμε. Οι παίκτες μου κοιτάνε μπροστά.  

Την Παρασκευή έχουμε μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Εάν κερδίσουμε θα μπορούμε να δούμε την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα για να πάρουμε τη νίκη. Δεν πιστεύω στην τύχη. Κάποιοι πιστεύουν κάποιοι όχι. Εάν κάνουμε τη δουλειά μας όλα θα είναι καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags