Facebook Pixel Ντέιβιντ Μπλατ - Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Καταστροφή για Ολυμπιακό αν αποκλειστεί – Αποφασίζουν άμεσα οι Αγγελόπουλοι
| 2019-03-30 00:05:00

Καταστροφή για Ολυμπιακό αν αποκλειστεί – Γιούχα σε Μπλατ, αποφασίζουν άμεσα οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
Καταστροφή για Ολυμπιακό αν αποκλειστεί – Γιούχα σε Μπλατ, αποφασίζουν άμεσα οι Αγγελόπουλοι!

Έτσι έκανε… πελάτη τον Ολυμπιακό ο Γιασικεβίτσιους.

Ντέιβιντ Μπλατ - Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Γκραν Κανάρια, αλλα το βράδυ της Παρασκευής πάλεψε με νύχια και με δόντια απέναντι στην Ζαλγκίρις, παρά την ήττα με 68-72.

Δεν τα κατάφερε, όμως, και πλέον περιμένει ήττες της Ζαλγκίρις και της Αρμάνι την τελευταία αγωνιστική για να περάσει στην οκτάδα. Αρκεί, βέβαια, την ίδια ώρα να κάνει το αυτονόητο και να κερδίσει αυτός την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έπαιξε, όπως παίζει συνήθως, αλλά έλειπε ο τρίτος πόλος στην επίθεση του Ολυμπιακού, ώστε να έρθει η νίκη. Ο Πρίντεζης έπαιξε με πυρετό και δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ο Γκος κινήθηκε για μία ακόμη φορά σε ρηχά νερά.

Φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του Σπανούλη και του Στρέλνιεκς, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, στο κομμάτι της δημιουργίας, που είχε ως συνέπεια μέσα στο ματς ο Ολυμπιακός να μείνει πέντε λεπτά χωρίς καλάθι. Το 51-39 έγινε 51-53 και οι πολύ πιο οργανωμένοι Λιθουανοί κατάφεραν να κρατησουν το προβάδισμα και να νικήσουν για μία ακόμη φορά τους Πειραιώτες. Οι τελευταίοι έχουν γίνει οι πιο καλοί...πελάτες της Ζαλγκίρις και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (έχει νικήσει τα 7 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια).

Εννοείται ότι θα είναι καταστροφή για τον Ολυμπιακό αν αποκλειστεί και το κλίμα θα γίνει ακόμη πιο βαρύ για τον Ντέιβιντ Μπλατ, που άκουσε αποδοκιμασίες από τον κόσμο της ομάδας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες δεν θα συνεχίσουν μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα, αν αποκλειστούν από την Ευρωλίγκα, μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια τους.

Ποιες αποφάσεις,, δηλαδή, θα πάρουν οι Αγγελόπουλοι, οι οποίοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για αυτό, που εμφανίζεται, αφού και οι οφειλές παραμένουν προς τους παίκτες (όπως βέβαια χρωστάνε και άλλες ομάδες, αλλά όχι τόσα πολλά) και αποφασίστηκε η γνωστή τακτική στα ματς με τον Παναθηναϊκό, τακτική, που έχει χαλάσει το μυαλό των παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος "Σάρας"; Αυτή είναι η ξανθιά που... τρέλανε το ΣΕΦ - Δείτε την "καυτή" κουκλάρα! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags