Facebook Pixel "Βόμβα" με Ουίλιαμς - Τρελαίνει Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό - Τον "φτιάχνουν" Σπανούλης και Καλάθης!
| 2019-04-25 14:55:00

"Βόμβα" με Ουίλιαμς - Τρελαίνει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό - Τον "φτιάχνουν" Σπανούλης και Καλάθης!

του Pick n' Scroll
"Βόμβα" με Ουίλιαμς - Τρελαίνει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό - Τον "φτιάχνουν" Σπανούλης και Καλάθης!

Μένει ελεύθερος ο παικταράς. Έρχεται Ελλάδα; Αποκάλυψη sportdog!

Δεν τελείωσε ακριβώς η χρονιά για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Μένει μόνο το διαδικαστικό της υπόθεσης. Η λογική λέει ότι οι "πράσινοι" θα πάρουν το πρωτάθλημα. Μένει να δούμε πώς θα τελειώσει τη σεζόν ο Ολυμπιακός. Γιατί αν είναι να παίξει με τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να κατέβει.

Συν τοις άλλοις, μπορεί σε κάποιο από τα ματς που απομένουν να του τύχει διαιτητής ένας από αυτούς που δεν θέλει. Οπότε κάπου εκεί θα τελειώσει η χρονιά για τους Πειραιώτες.

Με λίγα λόγια, τα μάτια και των δύο "αιωνίων" έχουν στραφεί σιγά σιγά στην επόμενη σεζόν. Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει αρχικά να τονώσει το ελληνικό του στοιχείο. Aπό την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα φροντίσει να πάρει καλύτερους ξένους. Να μην έχει, όπως είχε φέτος, Λάσμε, Πέιν, Λοτζέσκι και Λεκαβίτσιους.

Ένα όνομα που αναμένεται να απασχολήσει και τις δύο ομάδες είναι ο Ντέρικ Ουίλιαμς, που εντυπωσίασε φέτος με την Μπάγερν. Πρόκειται για ένα τεράστιο όνομα, που πολλοί παραξενεύτηκαν πώς πήγε και έπαιξε στους Γερμανούς, κουβαλώντας ένα τόσο βαρύ βιογραφικό.

Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και είναι μία από τις περιπτώσεις, που θα κοιτάξουν οι "αιώνιοι", αν και τον Αμερικανό άσο τον καλοβλέπουν ήδη και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Είναι ένας παίκτης με τεράστια ευχέρεια στο επιθετικό κομμάτι και είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα με πιο ποιοτικούς συμπαίκτες. Η Μπάγερν είναι μία συμπαθητική ομάδα. Μέχρι εκεί όμως. Σκεφτείτε τον Ντέρικ Ουίλιαμς να έχει συμπαίκτη τον Νικ Καλάθη ή τον Βασίλη Σπανούλη. Θα... αναστενάξουν τα αντίπαλα καλάθια με τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ να μπορεί να σκοράρει και με μακρινό σουτ, αλλά και με κάρφωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν είναι μόνο ο Σλούκας: Γι’ αυτόν τον Έλληνα άσο "σφάζονται" Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags