Facebook Pixel Κοιτάζει Έβανς και Ντιλέινι ο Ολυμπιακός
| 2019-04-26 14:00:00

Τσέρι δίπλα στον... Τεόντοσιτς - "Καψούρα" ο Ντιλέινι - "Ψήνεται" για Έβανς - Μία ανάσα από ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Τσέρι δίπλα στον... Τεόντοσιτς - "Καψούρα" ο Ντιλέινι - "Ψήνεται" για Έβανς - Μία ανάσα από ΠΑΟ!

Πού "χτυπάει" ο Μπλατ; Ποιος "γκρεμίζει" μπασκέτες; Αποκαλύψεις!

Ο Ολυμπιακός νίκησε χθες φιλικά το Λαύριο με τον Ουίλ Τσέρι να αφήνει και πάλι θετικές εντυπώσεις, μετά και το ντεμπούτο του στο ματς του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά ο Τσέρι είναι ήδη στο μυαλό του Ντέιβιντ Μπλατ για την επόμενη χρονιά. 

Να είναι, δηλαδή, ο αναπληρωματικός πλέι-μέικερ του παικταρά που θα αποκτηθεί. Οχι του Τεόντοσιτς, πάντως, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ. Εκεί, όπου είχε πάει μετά τον Ολυμπιακό, διαγράφοντας σπουδαία πορεία.

Οι Πειραιώτες για τη θέση του βασικού πλέι-μέικερ έχουν ρίξει τα δίχτυα τους στο ΝΒΑ και την Κίνα. Πολύ δύσκολα θα βρουν αυτό που θέλουν στην Ευρώπη. Και αυτό, γιατί όποιος πολύ καλός γκαρντ είναι ήδη στην Ευρώπη, είναι πανάκριβος. Ή έχει συμβόλαιο.

Το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα ήταν να πάρει τον Μάλκολμ Ντιλέινι, αλλά πρόκειται για τρομερά δύσκολη περίπτωση.

Ο Μπλατ με δεδομένο ότι η φετινή χρονιά δεν έχει πλέον ουσία κοιτάει παίκτες για όλες τις θέσεις. Και ένα όνομα που του αρέσει και μπορεί να «παίξει» για τον Ολυμπιακό είναι του Τζέρεμι Εβανς. Του Αμερικάνου πάουερ-φόργουορντ, που είχε θετική παρουσία στην Ευρωλίγκα με την Νταρουσάφακα. Δεν πρόκειται άλλωστε για τυχαίο παίκτη. Για πολλά χρόνια έπαιξε στο ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ, μάλιστα το 2012 πήρε και τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Τον Εβανς τον ήθελε και ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο του 2018, φτάνοντας μάλιστα και κοντά στην απόκτησή του.

Στον Μπλατ αρέσει πολύ ότι ο 32χρονος Εβανς είναι εξαιρετικά αθλητικός και κυρίως μπορεί να σουτάρει και από μακριά. Εχει τρίποντο δηλαδή. Είναι μία περίπτωση που το καλοκαίρι αναμένεται να μας απασχολήσει, όσον αφορά στη μεταγραφική επικαιρότητα της ομάδας του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" με Ουίλιαμς - Τρελαίνει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό - Τον "φτιάχνουν" Σπανούλης και Καλάθης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags