Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς η τοποθέτηση του Παναγιώτη Αναστόπουλου ως διαιτητή στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, αναμένεται να οδηγήσει τους Πειραιώτες στην Α2.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλλά και όσα μετέδωσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24radio.gr, ο Ολυμπιακός δεν θα κατέβει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η σημερινή ημέρα είναι ιστορική, καθώς ο Ολυμπιακός πέφτει στην Α2!

Βέβαια, το ενδιαφέρον πλέον αφορά την επόμενη ημέρα, καθώς οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναμένεται να βγάλουν σχετική ανακοίνωση εντός της ημέρας ως… απάντηση σε όσα έγιναν στην ΚΕΔ, αλλά και στις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που «επιτέθηκε» στους Πειραιώτες.



Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό ασχολούνται ήδη με την Αδριατική Λίγκα και περιμένουν το ΔΣ της διοργάνωσης στις 14 Μαΐου, στο οποίο και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την επόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, οι ομάδες της Λίγκας θα ψηφίσουν μεταξύ άλλων και για το αν επιθυμούν τη συμμετοχή των Πειραιωτών στη διοργάνωση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνε για φοβερό "χουνέρι" οι Αγγελόπουλοι - "Αρπάζουν" κορυφαίο της ΑΕΚ - "Καθαρίζει" τον Μπόγρη