Facebook Pixel Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απίστευτο μπάχαλο με τα πλέι οφ – «Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός θα…»
| 2019-05-15 18:31:00

Απίστευτο μπάχαλο με τα πλέι οφ – «Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός θα…» - Αλλαγές στη διαιτησία!

Sportdog Team
Απίστευτο μπάχαλο με τα πλέι οφ – «Αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός θα…» - Αλλαγές στη διαιτησία!

Οι δικηγόροι που… τσακώνονται και πότε θα έχουμε δράση.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στην έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, οι ομάδες επικύρωσαν τη βαθμολογία και συμφώνησαν στην έναρξη των πλέι οφ το Σαββατοκύριακο, όμως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται από τον Ολυμπιακό, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους άλλωστε κατά την αποχώρησή τους στα μισά της συνεδρίασης να κάνουν λόγο για… πραξικόπημα!

Οι Πειραιώτες πάντως επιμένουν στην προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ, η οποία θα εκδικαστεί το απόγευμα της Πέμπτης (17.00) και εκτιμούν πως εάν δικαιωθούν (αφορά τον παράτυπο ορισμό των διαιτητών στην τελευταία αγωνιστική) τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής θα πρέπει να γίνουν ξανά!

Από το νομικό επιτελείο του ΕΣΑΚΕ πάντως ξεκαθάρισαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για αυτό άλλωστε προχώρησαν στην επικύρωση της βαθμολογίας και στον ορισμό των πλέι οφ, αν και ακόμα κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά ισχύει, καθώς ακόμα και οι δικηγόροι που βρίσκονται στη συνεδρίαση, διαφωνούν μεταξύ τους!

Μάλιστα ο δικηγόρος Αρης Λυχναράς, που είναι και νομικός σύμβουλος του Ηφαιστου Λήμνου, εξήγησε στους δημοσιογράφους πως αν ο Ολυμπιακός δικαιωθεί στο ΑΣΕΑΔ  "μπορεί να ζητήσει την επανάληψη της αγωνιστικής". Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είπε το Νομικό επιτελείο του ΕΣΑΚΕ..

Αλλαγές στη διαιτησία!

Από εκεί και πέρα στον ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν να γίνουν και αλλαγές στη διαιτησία, δίχως να γίνει σαφές ποιες προτάσεις προκρίθηκαν.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έχουν προκριθεί κάποιες εκ των προτάσεων που κατατέθηκαν από τις ομάδες και το τελικό κείμενο που θα παρουσιαστεί στην Ομοσπονδία θα διαμορφωθεί από την ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία-βόμβα από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για το νέο πρωτάθλημα - Εκτός ο Ολυμπιακός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags