Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φημολογία ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν βρει τον τρόπο να αποφύγουν τον υποβιβασμό
Μπάσκετ
| 2019-05-18 19:34:00

Ρίχνουν βόμβα στον Ολυμπιακό – Γι’ αυτό δεν κατεβαίνουν – Έτσι δεν θα παίξουν Α2 – Τρελή φημολογία

του Pick n' Scroll
Ρίχνουν βόμβα στον Ολυμπιακό – Γι’ αυτό δεν κατεβαίνουν – Έτσι δεν θα παίξουν Α2 – Τρελή φημολογία

"Φούντωσαν" τα σενάρια και έρχονται ραγδαίες εξελίξεις!

Ολυμπιακός: Στη συζήτηση των αδερφών Αγγελόπουλων με τους εκπροσώπους της Θύρας 7 έγινε γνωστή η οριστική απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατεβεί στο ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τους Πειραιώτες πολύ κοντά στην Α2, αφού η μη συμμετοχή σε αγώνα για τα πλέι οφ θα σημάνει αυτόματα τον υποβιβασμό της ομάδας.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φημολογία ότι για να παρθεί τόσο εύκολα μια τέτοια απόφαση, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ίσως έχουν βρει τη νομική οδό προκειμένου η ομάδα τους να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχουν πάρει τις σχετικές διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθεί ο τρόπος να μην πέσουν οι Ερυθρόλευκοι στην Α2.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την απειλή του υποβιβασμού και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Προμηθέα, όταν διεμήνυσε ότι δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας του ορισμού του διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου, στην αναμέτρηση.

Ωστόσο, και τότε βρέθηκε ο τρόπος να αποφευχθεί η εν λόγω εξέλιξη, με τον Αναστόπουλο να δηλώνει τελικά κώλυμα και την αναμέτρηση να διεξάγεται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες οι εξελίξεις - Τι ανακοίνωσε ο Μαρινάκης για το μπάσκετ και τους Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags