Facebook Pixel «Βόμβα» Γιαννακόπουλου με αφορμή τις φήμες για Ολυμπιακό
| 2019-05-20 19:37:00

«Βόμβα» Γιαννακόπουλου με αφορμή τις φήμες για Ολυμπιακό: «Μη βρεθεί κανείς και…»

Sportdog Team
«Βόμβα» Γιαννακόπουλου με αφορμή τις φήμες για Ολυμπιακό: «Μη βρεθεί κανείς και…»

Τα "εγκλήματα" στο ποδόσφαιρο και το 20 years challenge.

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε, όπως είχε ενημερώσει, στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιακκανόπουλος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ έκανε λόγο για νόμους και κανονισμούς, που πρέπει να τηρούνται, ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να μετατραπεί το μπάσκετ σε ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες για το "τρικ" που ενδέχεται να γίνει για να κρατήσει τελικά τους Ερυθρόλευκους στην πρώτη κατηγορία.

"Αυτά είναι δυσάρεστα πράγματα, εδώ κανονικά έπρεπε να έχει 20 χιλιάδες κόσμο να χαρούμε όλοι έναν ωραίο αγώνα. Από την άλλη όμως υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν κανονισμοί. Το μπάσκετ δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει ποδόσφαιρο, όπου γίνονται εγκλήματα παντού και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι, κανονισμοί και όποιος τους καταστρηγεί θα πρέπει να υπάρχουν οι απαραίτητες συνέπειες.

Ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί κανένας που θα προσπαθήσει να αλλάξει τον υποβιβασμό στην Α2, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί του. Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20/5/99 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20/5/19 ολοκληρώθηκε", ήταν η δήλωση του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Ποιο ΟΑΚΑ; Χαλαρώνουν στην πισίνα οι παίκτες του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags