Facebook Pixel Ένας Τζόρνταν για τον Ολυμπιακό - Θέλει... ψηλό Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!
| 2019-05-21 15:42:00

"Mπουνιές" και στα μεταγραφικά - Ένας Τζόρνταν για τον Ολυμπιακό - Θέλει... ψηλό Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!

του Pick n' Scroll
"Mπουνιές" και στα μεταγραφικά - Ένας Τζόρνταν για τον Ολυμπιακό - Θέλει... ψηλό Κιλπάτρικ ο Πιτίνο!

Ποιος έρχεται αντι-Μιλουτίνοφ, δίδυμο-φωτιά με Παπαγιάννη.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η τρέχουσα χρονιά στο ελληνικό μπάσκετ είναι για κλάμματα. Οπότε το μυαλό καλύτερα είναι να πάει στην επόμενη. Με τους δύο "αιωνίους" να ετοιμάζουν σιγά σιγά τα ρόστερ τους. Και αν ο Ολυμπιακός τελικώς παίξει στην Α2, εκεί θα αγωνιστεί με πιτσιρικάδες. 

Στην Ευρωλίγκα θα παρουσιαστεί με το καλύτερο δυνατό ρόστερ που μπορεί να φτιάξει. Τόσο οι Πειραιώτες, όσο και οι "πράσινοι" θέλουν πάνω από όλα έναν πολύ καλό σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός για να τον έχει μαζί με τον Παπαγιάννη, ο Ολυμπιακός για να θωρακίσει τη φροντ-λάιν του, αφού όλα δείχνουν ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αποτελέσει παρελθόν. Χθες μάλιστα γράψαμε το σενάριο να πάει ο Σέρβος στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ και να επιστρέψει στον Πειραιά ο Οθέλο Χάντερ. 

Ο Χάντερ, όπως και να έχει, δεν αναμένεται να μείνει στη ΤΣΣΚΑ, που θέλει κάτι καλύτερο από τον Αμερικάνο στη θέση "5". Θέλει πολύ τον Έντι Ταβάρες της Ρεάλ, αλλά δεν είναι και εύκολο να τον αποκτήσει.

Γενικά για τις ελληνικές ομάδες το να πάρουν έναν πολύ καλό σέντερ δεν θα είναι εύκολο. Ήδη, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο Μπράντον Ντέιβις της Ζαλγκίρις προβάρει τη φανέλα της Ρεάλ. Ο Ταρίκ Μπλακ, που επίσης εντυπωσιάζει με τη Μακάμπι, το πιο πιθανό είναι και του χρόνου να μείνει στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Έκπε Ούντο, που επιστρέφει στην Ευρώπη από το ΝΒΑ, δεν είναι για την τσέπη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Επίσης, και τον Μπράιαντ Ντάνστον δεν είναι εύκολο να πάρουν οι δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ψάξουν πολύ, ώστε να βρουν αυτό που θέλουν. Να πάνε, δηλαδή, σε λύσεις που πολλές ομάδες δεν τις βλέπουν με γυμνό μάτι. Όπως τον Τζόρνταν Μόργκαν της Μπάνβιτ, που ήδη βλέπει ο Ολυμπιακός.

Αν μείνει, πάντως, ο Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, θα ψάξει για σέντερ στις ΗΠΑ. Εκεί θα πάει να βρει τον... ψηλό Κιλπάτρικ, ώστε να τον δέσει με τον Παπαγιάννη και να κάνουν ένα εξαιρετικό δίδυμο.

Ο Αλεξ Τάιους, που επίσης είναι μία ενδιαφέρουσα αγωνιστικά λύση, έχει κι αυτός υψηλό συμβόλαιο. Πάνε πλέον οι εποχές που οι "αιώνιοι" είχαν βαθιές τσέπες. Τώρα ψωνίζουν από το τρίτο και τέταρτο συρτάρι και γι' αυτό το λόγο το φάιναλ-φορ θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι χουνέρι έχουν πάθει οι Αγγελόπουλοι - Οι πιο αποτυχημένοι παράγοντες στην ιστορία"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags