Facebook Pixel "Τελειώνει" ο Μάντζαρης, απόφαση Μπλατ - Τελευταία πληροφορία για Σλούκα!
| 2019-06-03 15:51:00

"Τελειώνει" ο Μάντζαρης, απόφαση Μπλατ, πού θα πάει - Τελευταία πληροφορία-φωτιά για Σλούκα!

του Pick n' Scroll
"Τελειώνει" ο Μάντζαρης, απόφαση Μπλατ, πού θα πάει - Τελευταία πληροφορία-φωτιά για Σλούκα!

Κάνουν "ντου" στον "κόκκινο" γκαρντ. Τι ακούγεται στην Τουρκία;

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Σλούκας και ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα είναι από τα πιο "καυτά" ονόματα του καλοκαιριού που μας έρχεται. Το πιο πιθανό είναι να παίζουν και πάλι σε διαφορετικές ομάδες.

Ο πρώτος μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τη Φενέρ, η οποία θέλει να τον κρατήσει πάση θυσία. Τον θέλει, γιατί είναι εξαιρετικός παίκτης, είναι στην ιδανική ηλικία και είναι από τους παίκτες, που μπορεί να στηριχθεί για το μέλλον, την ώρα που ο άλλος πλέι-μέικερ της ομάδας, ο Μπόμπι Ντίξον, οδεύει στα 37 του χρόνια.

Τον Ελληνα γκαρντ τον θέλει πάρα πολύ ο Ολυμπιακός και το δείχνει, ενώ χώρο και πολλά χρήματα του προσφέρει και η Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει και να του δώσει τα κλειδιά.



Από την άλλη, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει συμβόλαιο και του χρόνου με τους Πειραιώτες, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα μείνει. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν τον υπολογίζει και τόσο, άλλωστε ήδη ο Ολυμπιακός πήρε για "βάθος" στη θέση του πλέι-μέικερ τον Αντώνη Κόνιαρη.

Αν δεν συνεχίσει στον Πειραιά ο έμπειρος γκαρντ, το πιθανότερο είναι να πάει στο εξωτερικό. Ήδη ορισμένες ομάδες έχουν δείξει ένα πρώτο ενδιαφέρον, όπως η ισπανική Βαλένθια, που παλεύει με τη Μάλαγα για την είσοδο στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στον Κώστα Σλούκα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι πολύ δύσκολα θα φύγει από τη Φενέρ, όσο και αν οι Πειραιώτες κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τον φέρουν πίσω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μαγεία Τεόντοσιτς, F4 o Ολυμπιακός - Αστείο για Α2 - Τούμπα με Πιτίνο - Πού είναι οι ΑΕΚτζήδες;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags