Facebook Pixel Τζίμερ Φριντέτ: Τα "έσπασε" στον πάγκο ο Φριντέτ - Τρελάθηκε όταν βγήκε αλλαγή - Τον έπιασε η κάμερα να...
Μπάσκετ
| 2019-10-24 23:15:00

Τα "έσπασε" στον πάγκο ο Φριντέτ - Τρελάθηκε όταν βγήκε αλλαγή - Τον έπιασε η κάμερα να...

Sportdog Team
Τα "έσπασε" στον πάγκο ο Φριντέτ - Τρελάθηκε όταν βγήκε αλλαγή - Τον έπιασε η κάμερα να...

Απίστευτη αντίδραση από τον Αμερικανό. Τι έκανε στη λήξη; 

Τζίμερ Φριντέτ: Ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Ζενίτ και πήρε το πρώτο του φετινό διπλό στη Euroleague, βρίσκοντας έτσι και πάλι την ηρεμία του, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Βιλερμπάν και Αρμάνι. Οι Πράσινοι, εκτός από τη σταθερά καλή παρουσία των Νικ Καλάθη και Ντεσόν Τόμας, το βράδυ της Πέμπτης ευτύχησαν να έχουν σε μεγάλη βραδιά και τον Τζίμερ Φριντέτ.

Ο Αμερικανός, που ήταν πολύ άστοχος και εκτός αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο βγήκε μπροστά, έγινε ο ηγέτης του Τριφυλλιού στην επίθεση και με καθοριστικά σουτ οδήγησε σε μία μεγάλη νίκη την ομάδα του, για πρώτη φορά φέτος. Τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους έχοντας 5/6 δίποντα και 2/8 τρίποντα και 6/6 βολές τις περισσότερες στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, ενώ είχε επίσης τέσσερις ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι πως ο Φριντέτ κατάφερε όχι μόνο να πάρει την ομάδα πάνω του και να βοηθήσει σε κρίσιμα σημεία που η... μπάλα έκαιγε, κάτι που δεν συνέβη στα δύο προηγούμενα ματς, αλλά μπόρεσε να μπει μέσα στην ομάδα και να συνεισφέρει στη γενικότερη λειτουργία της. Με εξαίρεση δύο-τρεις φάσεις που η μπάλα κόλλησε, ο Αμερικανός συμμετείχε στην κυκλοφορία και έδωσε την μπάλα όταν δεν είχε το σουτ.



Έχοντας ακούσει πολλά και ο ίδιος μετά τις δύο προηγούμενες ήττες και έχοντας δεχθεί κριτική για το εάν μπορεί να παίξει σύμφωνα με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Φριντέτ ήθελε πάρα πολύ μία μεγάλη εμφάνιση και φυσικά τη νίκη. Φαινόταν ξεκάθαρα από τις αντιδράσεις του, ακόμα και στην άμυνα όπου δεν είναι το... αγαπημένο του σημείο στο παιχνίδι. Πίεζε, έτρεχε, προσπαθούσε και έδινε το 100% σε κάθε φάση.

Μάλιστα, υπήρξε και μία τρομερή στιγμή στο τρίτο δεκάλεπτο όταν χρεώθηκε με το τρίτο φάουλ, καθώς θεωρούσε πως δεν μάρκαρε αντικανονικά τον αντίπαλό του και για αυτό, αφού διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, στη συνέχεια πηγαίνοντας προς τον πάγκο τον «έπιασε» η κάμερα να... χτυπιέται και να φωνάζει, βάζοντας τα με τον εαυτό του.

Φυσικά, ανάλογες αντιδράσεις είχε και στο τέλος, αυτή τη φορά όταν πανηγύρισε τη νίκη. Η κάμερα δε αυτή τη φορά τον έπιασε να πανηγυρίζει έξαλλα και μόνος του στον πάγκο τις εύστοχες βολές του, που έκριναν σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με 1.000.000 στον ΠΑΟ ο Μπεργκ - "Τρελάθηκε" ο Αλαφούζος; - "Μπουρλότο" στα αποδυτήρια!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags