Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτο ποιοι τον "γλέντησαν" - "Καψούρα" του Μπλατ - "Σφαλιάρα" Ντόρσεϊ στον Σφαιρόπουλο!
| 2019-11-01 23:42:00

Απίστευτο ποιοι τον "γλέντησαν" - "Καψούρα" του Μπλατ - "Σφαλιάρα" Ντόρσεϊ στον Σφαιρόπουλο!

Sportdog Team
Απίστευτο ποιοι τον "γλέντησαν" - "Καψούρα" του Μπλατ - "Σφαλιάρα" Ντόρσεϊ στον Σφαιρόπουλο!

Μία ανάσα από τα ερυθρόλευκα. Τι είχε γίνει. Τρελό παρασκήνιο.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Μακάμπι στο ΣΕΦ και γνώρισε «βαριά» ήττα από την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 90-65.

Οι Ερυθρόλευκοι πληγώθηκαν κυρίως από δύο παίκτες, οι οποίοι θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να έχουν φορέσει τη φανέλα τους στο παρελθόν.

Ο λόγος για τους Σκότι Γουίλμπεκιν και Τάιλερ Ντόρσεϊ, οι οποίοι παλαιότερα ακούστηκαν αμφότεροι για τον Ολυμπιακό, όμως η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να διαπρέψουν στο ΣΕΦ ως αντίπαλοι, μετρώντας από 19 πόντους ο καθένας και πετυχαίνοντας συνολικά 8 τρίποντα.

Ο Γουίλμπεκιν είναι πουλέν του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να αποτελεί ουσιαστικά τον άνθρωπο που «εκτόξευσε» την καριέρα του. Οι δυο τους συνυπήρξαν στη Νταρουσάφακα για δύο χρόνια και κατέκτησαν το Eurocup.

Το καλοκαίρι του 2018, με την πρόσληψη του Μπλατ στον Ολυμπιακό, ακούστηκε πως ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να φέρει στον Πειραιά τον Γουίλμπεκιν. Εν τέλει, η υπόθεση δεν προχώρησε, ο «εκρηκτικός» γκαρντ μετακόμισε στη Μακάμπι και κάνει σπουδαία πράγματα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αντίστοιχο «σίριαλ» με τους Πειραιώτες παίχτηκε και για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Έλληνας διεθνής βρέθηκε στη λίστα των Ερυθρολεύκων το περασμένο καλοκαίρι, όταν έψαχνε ομάδα έχοντας μείνει ελεύθερος από τους Μέμφις Γκρίζλις.

Ο Ντόρσεϊ έψαξε ομάδα στο NBA, αλλά τελικά βρήκε συμβόλαιο στη Μακάμπι. Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, όμως απόψε στο ΣΕΦ έκανε με διαφορά την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα των Ισραηλινών κι έδωσε απαντήσεις στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει πως ο ομογενής γκαρντ πρέπει να βελτιωθεί για να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίθανη μεταγραφή για Ολυμπιακό - Κλείνει 19χρονο, είναι ταλεντάρα - Δείτε τι κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags