Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γιατί πήρε Ράουτινς ο Πιτίνο - Καλύτερο σουτ από Φριντέτ!
| 2020-01-08 13:22:00

Γι’ αυτό πήρε τον Ράουτινς ο Πιτίνο - Καλύτερο σουτ από Φριντέτ - Φοβερός Δημήτρης, φέρνει και ψηλό!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό πήρε τον Ράουτινς ο Πιτίνο - Καλύτερο σουτ από Φριντέτ - Φοβερός Δημήτρης, φέρνει και ψηλό!

Τι θα δώσει η νέα μεταγραφή. Ποιος άλλος έρχεται. Χαμός... 

Όπως αναφέραμε συνεχώς τις προηγούμενες μέρες, ο Παναθηναϊκός είναι στην αγορά για να κλείσει γκαρντ. Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Άντι Ράουτινς, ενός Καναδού σουτέρ, που έχει περάσει όλη του την καριέρα σε μικρές ομάδες της Ευρώπης.

Ο κόσμος του "τριφυλλιού" περίμενε ένα μεγάλο όνομα, ακούγοντας Τζέιμς Νάναλι και Τζόντι Μικς, αλλά τελικώς η μπίλια έκατσε στον Ράουτινς. Ως καριέρα ο Καναδός δεν λέει πολλά πράγματα, παίζοντας στο χαμηλό επίπεδο της Ευρώπης.

Επειδή, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν τον παίρνει ως πρωταγωνιστή, ο έμπειρος γκαρντ μπορεί να βοηθήσει, πάνω απ' όλα με το σουτ του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι πιο καλός σουτέρ από τον Τζίμερ Φριντέτ.

Δεν είναι ηγέτης και σκόρερ, όπως ο Αμερικανός σούπερ σταρ, αλλά ως σουτέρ είναι καλύτερος. Και μία ματιά στα πολλά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο θα πείσει και τον πιο άπιστο.

Ο Ρικ Πιτίνο θέλει να πάρει τα πράγματα που δεν μπόρεσε να πάρει από τον Ρίον Μπράουν. Ένα καλό δηλαδή δεκάλεπτο. Ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να προσφέρει πέρα από το τρομερό του σουτ και καλή γνώση του παιχνιδιού. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης και θα κουμπώσει αμέσως με το υπόλοιπο σύνολο του Εξάστερου.

Για μεταγραφή ψηλού θα περιμένει ο κόσμος της ομάδας. Ο κόουτς θα δώσει κι άλλες ευκαιρίες στους υπάρχοντες ψηλούς πριν πάρει την οριστική του απόφαση. Ψάχνει στην αγορά, πάντως, ώστε να είναι έτοιμος, αν τελικώς υπάρξει θέμα.

Και όπως έσκασε το όνομα του Ράουτινς, ενώ δεν το περίμενε κανείς, κάλλιστα στο επόμενο διάστημα μπορεί να υπάρξει με τον ίδιο τρόπο και ψηλός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Δεν σέβεται κανέναν ο Ράουτινς - Kάνει την έκπληξη στην Ευρωλίγκα - Καλύτερος σε όλα από Μπράουν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags