Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Δεν... σέβεται κανέναν ο Ράουτινς - Kάνει την έκπληξη στην Ευρωλίγκα"
| 2020-01-08 14:07:00

"Δεν σέβεται κανέναν ο Ράουτινς - Kάνει την έκπληξη στην Ευρωλίγκα - Καλύτερος σε όλα από Μπράουν"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν σέβεται κανέναν ο Ράουτινς - Kάνει την έκπληξη στην Ευρωλίγκα - Καλύτερος σε όλα από Μπράουν"

Πρώην προπονητής του Καναδού αποκλειστικά στο sportdog!

Με τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο επικοινώνησε το sportdog, τον Στέφανο Δέδα, προκειμένου να μας μιλήσει για τον Άντι Ράουτινς (τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού), καθώς μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν προπονητής του στην Μπασακσεχίρ.

Ο Έλληνας τεχνικός, που πλέον βρίσκεται στο Ισραήλ και σήμερα έχει αγώνα με τη Χάποελ Χολόν, βρήκε λίγο χρόνο και μας μίλησε για τον παίκτη του Παναθηναϊκού, που είναι καλύτερος σε όλα από τον Ρίον Μπράουν και να αποτελέσει μια πρώτης τάξης λύση ως μπακ απ σε επίπεδο Ερυρωλίγκας.

"Ο Ράουτινς είναι κλασικός σουτέρ και με κίνηση από μακρινή απόσταση. Είναι νικητής, δεν φοβάται και δεν θα σεβαστεί κανέναν αντίπαλο αν του δοθεί η ευκαιρία", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Στέφανoς Δέδας και στη συνέχεια συμπλήρωσε:



"Έχει γεμάτες και σταθερές σεζόν στην Τουρκία. Μπορεί να κάνει την έκπληξη σε κάποια παιχνίδια, έχει τη δυνατότητα να κάνει αισθητή την παρουσία του σε μικρό χρόνο συμμετοχής, που είναι και το ζητούμενο για τα μπακ απ της Ευρωλίγκας".

Στην κουβέντα, προφανώς, βρέθηκε και το όνομα του Ρίoν Μπράουν, που είναι εκείνος που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό για να έρθει ο Άντι Ράουτινς.

"Είναι καλύτερος σε όλα από τον Μπράουν, οπότε είναι μια καλή κίνηση για τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα", ήταν η σχετική τοποθέτηση του πεπειραμένου Έλληνα τεχνικού, που είχε υπό τις οδηγίες του μέχρι πριν από λίγο καιρό τον Καναδό άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γι' αυτό πήρε τον Ράουτινς ο Πιτίνο - Καλύτερο σουτ από Φριντέτ - Φοβερός Δημήτρης, φέρνει και ψηλό!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags