Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός απόψε είναι το φαβορί
| 2011-11-16 15:45:00

Ο Ολυμπιακός απόψε είναι το φαβορί

Ο Ολυμπιακός απόψε είναι το φαβορί

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη φέτος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα. Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.

Μία δύσκολη νίκη, μία εύκολη ήττα και δύο «χαρακίρια». Ετσι έφτασε απόψε, ακριβώς στο μέσον της πρώτης φάσης, να παίζει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Από αυτό κυρίως το γεγονός, καθίσταται ως το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα με τη Νανσί. Οι Γάλλοι σε καμία περίπτωση δεν είναι σάκος του μποξ, ο Μπατούμ –και σε μικρότερο βαθμό ο Ακινγκμπάλα– είναι άκρως υπολογίσιμες μονάδες, όμως ο Ολυμπιακός έχει τα δικά του ατού για να παίξει καλά σε διάρκεια και να πάρει τη νίκη που θα τον κρατήσει σε τροχιά.

Ο Ιβκοβιτς ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται ψυχολογικά τέτοιες καταστάσεις. Ξέρει επίσης να εξουδετερώνει ομάδες που στηρίζουν το μεγαλύτερο μέρος τους παιχνιδιού τους σε έναν παίκτη, ενώ έχει και τα κατάλληλα «εργαλεία» για να το κάνει.

Οπως φυσικά έχει και παίκτες δοκιμασμένους σε... ζόρικες καταστάσεις, σαν τον Σπανούλη, τον Παπαδόπουλο, τον Πρίντεζη, για να «κουβαλήσουν» την ομάδα στις δυσκολίες που θα βρει και να δείξουν στους άπειρους συμπαίκτες τους το δρόμο για την επιτυχία που σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη.

Πηγή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags