Facebook Pixel «Απίστευτο να νικάς μπροστά στους Ολυμπιακούς»
| 2011-02-19 00:31:00

«Απίστευτο να νικάς μπροστά στους Ολυμπιακούς»

«Απίστευτο να νικάς μπροστά στους Ολυμπιακούς»

Ο Αντρέας Ίβανσιτς αν και βρίσκεται μακριά, δεν ξεχνάει τον Παναθηναϊκό και τους φίλους του και τους εύχεται να νικήσουν το Σάββατο, καθώς όπως λέει είναι «απίστευτο να πανηγυρίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο από οπαδούς του Ολυμπιακού».

Φέρνοντας λοιπόν στο μυαλό του τη νίκη με 0-1 του 2007, ανέφερε σε συνέντευξή του στο sport.gr: «Ήμασταν αρκετούς βαθμούς πίσω και όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, όμως εμείς είχαμε πανηγυρίσει μία μεγάλη νίκη με το γκολ του Παπαδόπουλου. Ηταν απίστευτα τα συναισθήματα να πανηγυρίζεις και να νικάς μέσα στο γήπεδο που ήταν γεμάτο από οπαδούς του Ολυμπιακού. Δεχθήκαμε πολλά μπουκάλια θυμάμαι όταν μπήκε το γκολ, αλλά αυτά συμβαίνουν στα ντέρμπι...».

Και πρόσθεσε: «Και την επόμενη σεζόν, που ήρθαμε 1-1 με το γκολ του Εντόι, ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να είχαμε νικήσει. Θυμάμαι ότι είχαμε χάσει πολλές ευκαιρίες και ένα πέναλτι».

Όσον αφορά το ματς του Σαββάτου, τόνισε: «Βέβαια μπορεί να νικήσει ο ΠΑΟ. Εχει παίκτες έμπειρους, με πολλές παραστάσεις στην καριέρα τους, που έχουν παίξει σε αρκετά ντέρμπι. Και φυσικά διαθέτει παίκτες ηγέτες και νικητές».

Όσον αφορά την πρόβλεψή του: «Εύχομαι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε έχω την ομάδα και τους φιλάθλους της μέσα στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags