Facebook Pixel Τι είπαν οι Ριέρα με τους διοικούντες;
| 2011-02-26 01:15:00

Τι είπαν οι Ριέρα με τους διοικούντες;

Τι είπαν οι Ριέρα με τους διοικούντες;

Μπάλα της προκοπής δεν έχουν παίξει ακόμα τα αδέρφια Ριέρα στην Ελλάδα. Ούτε ο ακριβοπληρωμένος Άλμπερτ του Ολυμπιακού, ούτε ο... δευτεράντζας Σίτο του Πανιωνίου.

Αμφότεροι "ψάχνονται" αγωνιστικά και προκαλούν προβληματισμό σε Πειραιά και Νέα Σμύρνη αντίστοιχα. Σήμερα ο sportdog σας αποκαλύπτει δυο τετ α τετ που είχαν οι αδερφοί Ριέρα με ανθρώπους των ομάδων τους την περασμένη εβδομάδα.

Παρασκευή μεσημέρι σε γνωστό καφέ της παραλιακής, τα είπαν για αρκετή ώρα ο Άλμπερτ Ριέρα και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κομινάκης. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες είχαν τετ α τετ τους τελευταίους μήνες. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και προς τα τέλη Νοέμβρη, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

Παρά το τετ α τετ ο Άλμπερτ Ριέρα ήταν σε ένα ακόμα ματς ύψιστης σημασίας "εξαφανισμένος", γεγονός που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στο λιμάνι.

Δεν ήταν όμως μονάχα ο μεγάλος Ριέρα ο οποίος δέχτηκε... τράβηγμα αυτιού για την απόδοσή του, η οποία είναι αντιστρόφως ανάλογη των αποδοχών του. Ήταν και ο μικρός, ο Σίτο ο οποίος είχε επίσης τετ α τετ με άνθρωπο του Πανιωνίου. Ο νεαρός είναι μες στην τρέλα και την ψάχνει για να φύγει το καλοκαίρι από τη Νέα Σμύρνη, κάτι το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να του γίνουν συστάσεις από εκπρόσωπο της διοίκησης πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δυστυχώς, ούτε σε αυτή την περίπτωση έπιασε τόπο το τράβηγμα αυτιού αφού λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα ο Σίτο, λίγο έλειψε να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στη γνωστή πλέον φάση με τον Παντελή Καφέ.

Τι ανάγκη έχουν οι... αφοί Ριέρα; Κονομάνε αρκετά σε σχέση με την πραγματική αξία που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο και είναι πρώτοι μάγκες. Βρίσκουν και τα κάνουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags