Facebook Pixel «Τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους»
| 2011-02-26 23:15:00

«Τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους»

«Τους ευχαριστούμε για την αγάπη τους»

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο τόνισε πως ό,τι έγινε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό επηρέασε την ομάδα.
 

Παράλληλα, ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την ειρηνική τους διαμαρτυρία και για την αγάπη που τους δείχνουν.

«Δεν νομίζω ότι μας αρέσουν οι δικαιολογίες άλλα είναι φυσιολογικό μετά τα όσα συνέβησαν και τα όσα ακολούθησαν. Ημασταν νευρικοί στο παιχνίδι μας άλλα δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Για το τι δεν πήγε καλά: «Όλη αυτή η ατμόσφαιρα η ένδειξη διαμαρτυρίας στην αρχή του αγώνα, η αγανάκτηση του κόσμου μεταφέρθηκε και σε μας και έπαιξε καταλυτικό ρόλο».

Για την κίνηση στην αρχή του ματς που πήγαν στον κόσμο: «όπως λέγαμε όλη την εβδομάδα ο κόσμος έπρεπε να έρθει στο γήπεδο και να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά, οι οπαδοί έδειξαν ότι μπορούν να διαμαρτυρηθούν χωρίς να συμβεί τίποτα και μόνο με τη φωνή τους. Εμείς θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την  στάση τους, την αγάπη τους και που μας θεώρησαν ηθικούς νικητές»

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι πιο ενωμένος: «Σίγουρα είναι πιο ενωμένος παρά το γεγονός που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με υπηρεσιακούς ανθρώπους στη διοίκηση και με αυτά που συμβαίνουν από το καλοκαίρι υπάρχει δυσαρέσκεια από κάποιους και προβληματισμός. Πρεπει να μείνουμε ενωμένοι γιατί έχουμε δύσκολο έργο στα πλεϊ οφ.

Πρέπει να τελειώσει το κανονικό πρωτάθλημα και μετά να πάμε στα πλεϊ οφ με όσο μεγαλύτερη διαφορά  γίνεται από τον ΠΑΟΚ και να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags