Facebook Pixel Βρε Ιμπαγάσα, περνάς καλά εδώ κάτω;
| 2011-03-02 20:27:00

Βρε Ιμπαγάσα, περνάς καλά εδώ κάτω;

Βρε Ιμπαγάσα, περνάς καλά εδώ κάτω;

Ούτε στα νιάτα του δεν έριχνε τόσο τρέξιμο ο Ιμπαγάσα και μοιραία ...τά ΄φτυσε ο φουκαράς. Πώς να αντέξει και να μην είναι κουρασμένος; Πώς να μην τον βγάλουνε στα πιτς να πάρει καμιά ανάσα;

Το τρέξιμο που πρέπει να κάνει τώρα στα… γεράματα, δεν το έχει κάνει ούτε στα νιάτα του, όταν αγωνιζόταν σε πολύ μεγαλύτερα και απαιτητικά πρωταθλήματα. Όλοι ξέρουν ότι ο Ιμπαγάσα ήταν πάντα μεσοεπιθετικός. Κινούταν, δηλαδή, κοντά στην αντίπαλη περιοχή με μικρά σπριντ όλη την ώρα γύρω - γύρω.
 
Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν υπάρχουν λύσεις σχεδόν από την αρχή της σεζόν στα κεντρικά χαφ, με τον Ουρτάδο μόνιμα τραυματία και τον Ντουντού δικτυωμένο με το twitter.
 
Αναγκαστικά, λοιπόν, ο Βαλβέρδε, που θέλει να χωράει πάντα στην ενδεκάδα και τον Φουστέρ, γύρισε για μήνες ολόκληρους στο κέντρο τον Ιμπαγάσα, με τον παίκτη να πρέπει να κάνει… χαμαλίκι με τρέξιμο για χιλιόμετρα και χιλιόμετρα, ώστε να μαρκάρει, αλλά και για να οργανώνει όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού.
 
Τα έφτυσε ο Ιμπαγάσα, λοιπόν. Και αυτό φαίνεται σε πολλά ματς, όταν μένει από δυνάμεις από τα μέσα του 2ου ημιχρόνου ή κι από τις μυϊκές ενοχλήσεις που έχει.

Ξεκούραση επειγόντως χρειάζεται αυτός ο εξαιρετικός παίκτης, διότι τα έχει και τα χρονάκια του και γι΄ αυτό άρχισαν ήδη να τον αποφορτίζουν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags