Facebook Pixel "Ο,τι πει ο κόουτς..."
| 2012-12-07 12:48:00

"Ο,τι πει ο κόουτς..."

"Ο,τι πει ο κόουτς..."

Τι λέει ο Κουμάλο που δεν έπαιξε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Γιατί δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ τη Βέροια και τι περιμένει με Λεβαδειακό.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Nova":

Για τον αγώνα με τη Βέροια: "Προφανώς δεν είναι θέμα συζήτησης για το αν στη Βέροια παρακολουθήσαμε ή όχι έναν ωραίο αγώνα. Μακριά από την έδρα μας και σ' αυτές τις συνθήκες ήταν κάτι ...τρομερό. Είναι δύσκολο να μπορέσεις ν' αποδώσεις όπως θέλεις σ' έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο αλλά τηρουμένων των αναλογιών και λαμβάνοντας υπ' όψη όλα αυτά ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από τον κανένα".

Για το γεγονός πώς ο ΠΑΟΚ είναι τρεις αγώνες χωρίς νίκη: "Δε χωρά αμφιβολία πως θέλουμε να νικάμε σε κάθε αγώνα αλλά στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλεις. Ωστόσο ... ό,τι έγινε στο παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Ανυπομονούμε για την επόμενη αναμέτρηση. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε νικηφόρα πορεία βρίσκοντας τα πατήματά μας".

Για το αν βοηθά ψυχολογικά ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει στη δεύτερη θέση: "Οσο σίγουρα θετικό είναι το γεγονός πως παραμείναμε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας τόσο σίγουρο είναι πως θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, να δούμε πως θα μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Είναι μάλλον το καλύτερο γι' αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο της σεζόν να είμαστε δεύτεροι κι επαναλαμβάνω πως πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πως θα επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών στους αγώνες που ακολουθούν".

Για το γεγονός ότι με τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος και τη συνεργασία του με τον Βιβιάν: "Οντως ήταν ο πρώτος αγώνας που έχασα. Ο κόουτς είναι ο ...κόουτς κι αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Εμείς ως ποδοσφαιριστές, όλοι μας σεβόμαστε πάντα τις αποφάσεις του. Με στήριξε από την πρώτη ημέρα που έφτασα εδώ. Στον τελευταίο αγώνα είχα όντως νέο παρτενέρ στην άμυνα αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που σε νοιάζει και σ' ενδιαφέρει είναι η εικόνα της ομάδας. Να πηγαίνει καλά και να προοδεύει χωρίς να έχει σημασία το ποιος παίζει. Κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: "Το είπα και πριν, ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα, είναι σημαντικός. Σχεδόν πάντα μετά από έναν αγώνα το μυαλό μας αυτομάτως συγκεντρώνεται στον επόμενο. Παίζουμε στην έδρα μας κι αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία του. Για κάθε παίκτη το ν' αγωνίζεται σ' αυτό το γήπεδο λειτουργεί ως επιπλέον κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε εμείς αυτοί που θα τα καταφέρουμε".

Για το αν επηρεάζουν τη σταθερότητα της άμυνας οι πολλές αλλαγές που υπάρχουν τελευταία: "Δε θα το 'λεγα, τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό. Για να είμαστε δίκαιοι, παρότι υπήρξαν αλλαγές δε νομίζω πως επηρεάστηκε η απόδοση της άμυνας. Ας μην ξεχνάμε πως ο προπονητής έχει στη διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να τους έχει σ' εγρήγορση, προσπαθεί να τους έχει χαρούμενους, "φρέσκους", να μην απογοητευτούν, έτοιμους να προσφέρουν σε οποιοδήποτε διάστημα της σεζόν κι αν τους χρειαστεί. Το γεγονός πως υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε οποιαδήποτε στιγμή τους ζητηθεί διατηρώντας μια ευαίσθητη ισορροπία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι κάτι πολύ σημαντικό για την πορεία στη σεζόν"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags