08/03/11 - 00:22

"Ο Πατέρας έδωσε τις κασέτες"!

Ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη και κατήγγειλε οτι τις περιβόητες κασέτες για τις οποίες έκανε λόγο ο Κούγιας και ο Βοργιάς τις έχει δώσει ο Νικόλας Πατέρας!

"Ο Πατέρας έδωσε τις κασέτες"!
52.914views 0shares

"Ο Κούγιας φάσκει κι αντιφάσκει, αυτά που είπε δεν στέκουν. Από τη μία να λέει για τον Βασσάρα και την ΚΕΔ και από την άλλη να ελέγχω εγώ την ΚΕΔ… Πώς γίνεται αυτό;

Ο Κούγιας θα δώσει απαντήσεις στη δικαιοσύνη που αναφέρθηκε στο όνομα μου και μπράβο του. Από τον ίδιο άνθρωπο πήρε τις πληροφορίες και ο Βοργιάς και ο Κούγιας. Ο κύριος Βοργιάς λέει για 1 κασέτα, 2,12 κασέτες, αλλά δεν είπε τίποτα για το περιεχόμενο από τον μεγαλοπαράγοντα που την πήρε.

Εγώ πιστεύω οτι αυτός ο μεγαλοπαράγοντας που έδωσε τις κασέτες είναι ο Νίκος Πατέρας", είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.

«Βέβαια, δεν υπάρχουν κασέτες. Ακόμα και αν υπάρχουν, ας αποδείξουν πως μέσα σε αυτές υπάρχει το όνομά μου. Την φωνή μου μπορείτε να την κάνετε και εσείς.

Εγώ ουδέποτε έχω εκβιάσει τον κ. Δαλούκα. Καλώ τον Δαλούκα να μου πει, πως θίχτηκε και μου έκανε μήνυση για μία ανακοίνωση και όχι για την απειλές. Ας τον πάρει ο Πατέρας να κάνει παρέμβαση. Να του πει να διαψεύσει αυτά που λέει ο Μπέος. Ο συγκεκριμένος βλέπει την εκπομπή να είστε σίγουροι», πρόσθεσε ο Μπέος.

Για τον Κούγια:«Είναι τέτοιος μυθομανής για να καλύψει την ανικανότητά του ως παράγοντας. Πάρτε στην Πάτρα για να μάθετε πως κυκλοφορεί ο Κούγιας το τελευταίο διάστημα. Οι Πατρινοί έχουν αγανακτήσει μαζί του».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ