Facebook Pixel "Χωρίς Τζιμπρίλ, είναι για… Β΄ Εθνική"!
| 2011-04-03 23:43:00

"Χωρίς Τζιμπρίλ, είναι για… Β΄ Εθνική"!

"Χωρίς Τζιμπρίλ, είναι για… Β΄ Εθνική"!

Απογοητευμένοι, αλλά και εξοργισμένοι ήταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για την εικόνα της ομάδας στις Σέρρες και την ήττα από τον υποβιβασμένο Πανσερραϊκό.

"Χτύπησαν οι καμπάνες της Μητρόπολης", είπε μετά το ματς ο Γόντικας, "αυτό δεν ήταν Παναθηναϊκός" πρόσθεσε ο Καντέ, "ντροπή μας", δήλωσε ο Ζιλμπέρτο, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και όσα έλεγαν στελέχη της ομάδας βλέποντας το ματς στην τηλεόραση.

"Μια φορά δεν έπαιξε ο Σισέ και δεν μπορούσαν να βάλουν γκολ ούτε σε μια ομάδα που έχει υποβιβαστεί στη Β΄ Εθνική. Αυτό είναι το επίπεδο της ομάδας;", αναρωτιόντουσαν παρακολουθώντας εμφανώς δυσαρεστημένοι όσα συνέβαιναν στο γήπεδο του Πανσερραϊκού.

"Έτσι θα πάμε στα πλέι οφ; Αυτοί παίζουν λες και είναι σε διακοπές", έλεγε παλιά δόξα του τριφυλλιού, που βρίσκεται ακόμα πολύ κοντά στην ομάδα.

Το σίγουρο είναι πως η απαράδεκτη εικόνα του Παναθηναϊκού στις Σέρρες έχει προβληματίσει πολύ τους διοικούντες την ομάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες μέρες οι παίκτες θα δεχθούν επίσκεψη Γόντικα στην Παιανία.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος μετά το ματς των Σερρών και αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να αφυπνίσει τους παίκτες ενόψει πλέι οφ, προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του ChampionsLeagueτης ερχόμενης σεζόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από τη διακοπή στις… διακοπές

Φερέιρα: «Δεν μπορώ να εξηγήσω κι εγώ το σημερινό»

«Σταμάτα να φέρεσαι σαν ψώνιο»!



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags