Facebook Pixel Σύσκεψη για μεταγραφές και πλάνο για το 2014!
| 2013-12-25 22:34:00

Σύσκεψη για μεταγραφές και πλάνο για το 2014!

Σύσκεψη για μεταγραφές και πλάνο για το 2014!

Η πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης φτάνει στο τέλος της και οι άνθρωποι των Αρκάδων αναμένεται να κάνουν τον απολογισμό για όλα όσα σημαντικά έγιναν το 2013, αλλά και για όσα θέλουν να πετύχει η ομάδα το 2014.

Η συνάντηση της διοίκησης με το προπονητικό επιτελείο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς πρώτα περίμεναν να περάσουν οι μέρες των Χριστουγέννων και στη συνέχεια να βάλουν επί τάπητος το σχεδιασμό για το Γενάρη.

 

Η διοίκηση των Αρκάδων σε συνεννόηση πάντα με Στάικο Βεργέτη τον οποίο στηρίζει απόλυτα (με πράξεις και με λόγια), θα πάρει αποφάσεις για αυτούς που θα αποχωρήσουν από την ομάδα, ενώ από τη συζήτηση των δύο πλευρών θα καθοριστεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιανουαρίου.

 

Οι περισσότεροι στόχοι έχουν εντοπιστεί και απομένουν οι οριστικές αποφάσεις προκειμένου να ακολουθήσουν οι διαπραγματεύσεις. Δεν αποκλείεται πέρα από τις κινήσεις που θα γίνουν άμεσα, να υπάρξουν και μεταγραφές με βλέμμα στο μέλλον ενώ αν υπάρξει κάποια εξαιρετική πρόταση για ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποια πώληση.

 

Σε ό,τι αφορά τις φήμες (κυρίως από ιντερνετικά ρεπορτάζ) για τον Ράγιος, πρέπει να πούμε ότι δεν υπάρχει και δεν αναμένεται να υπάρξει απολύτως καμία εξέλιξη.

Πηγή: arcadia-sports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags